NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (2024)

I fjorvi tok en nærmere tittpå noen av de budsjettvennlige Rough Rider-revolverne laget avHeritage Manufacturing, Inc.For 2022 har selskapet gitt ut to nye modeller som er nærmest polare motsetninger av hverandre, kalt Tactical Cowboy and the Barkeep Boot. Begge våpnene fikk en grundig treningsøkt på skytebanen med positivt resultat.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (1)
The Heritage Rough Rider Tactical Cowboy (øverst) og Barkeep Boot (nederst).

Rough Rider delte funksjoner
Begge disse nye modellene er medlemmer av Rough Rider 6-shot, .22 LR-serien med revolvere. Disse nedskalerte rimfires er inspirert av funksjonene og profilen til den ikoniske Colt Single Action Army som ble gjort kjent for sin tjeneste under bosettingen i det vestlige USA.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (2)
Denne sikkerhetsadvarselen er stemplet på enten tønnen eller innsiden av lastekammeret til hver Rough Rider.

Gjenkjennelige funksjoner inkluderer runde profiler av blått stål, rillede sylindre og avrundede avtrekkerbeskyttere. Rough Riders-skipet har enten "plogskjær" (flatbunn) eller "birdshead" (avrundet ryggstropp), som begge ble brukt i gode gamle dager. Fordi disse er enkeltvirkende hjulkanoner, må hammeren spennes manuelt for hvert skudd som avfyres. Disse hammerne har tre posisjoner. Det første klikket er en sikkerhetsposisjon som låser avtrekkeren og sylinderen. Å trekke hammeren tilbake to klikk, eller til halvkranposisjon, lar sylinderen rotere for lasting og lossing. Det tredje klikket er helt spennet og klart til å skyte.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (3)
En rød prikk er synlig når sikkerhetsspaken er i brannstilling.

På høyre side av aluminiumsrammen, eller mottakeren, er en utsvingbar lasteport. De fleste Rough Riders har en fjærbelastet ejektorstang montert på høyre side av løpet, men de superkorte Barkeep-modellene gjør det ikke. I stedet sender de med en håndholdt ejektorstang.

På venstre side av hammeren er en moderne tommelsikkerhetsspak som vipper ned i brannposisjon. Å vippe den opp i sikker posisjon blokkerer hammeren fra å komme i kontakt med tennstiften. Likevel graverer Heritage påminnelser på Rough Riders, enten på siden av tønnen eller innenfor lasteporten, om at selskapet anbefaler å bære disse revolverne med hammeren hvilende over et tomt kammer.

Den "praktiske" taktiske cowboyen
Mitt første inntrykk av Tactical Cowboy (TC) var at denne revolveren trengte et annet navn. I disse dager brukes ordet "taktisk" for å beskrive hva slags håndvåpen man forventer å finne festet til Molle-vestene til elite S.W.A.T. lag som forbereder seg på å avvise fra svevende helikoptre inn i kampens hete.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (4)
Her er Tactical Cowboy i sin fabrikkkonfigurasjon.

I stedet tenkte jeg at denne modellen burde hete The Space Cowboy. Dette er fordi sammenblandingen av skytevåpendesign fra 1800- og 1900-tallet med futuristisk teknologi er et populært valg blant våpendesignere for sci-fi-filmrekvisitter. Med dette i tankene gikk jeg videre og hadde det gøy med å kle opp TC for å se mer ut som den typen revolvere i B-filmene og kamp-om-galaksen TV-serier jeg elsket å se på lørdag ettermiddager som barn.

TC er 6,5"-løpsversjonen av .22 LR Rough Rider med noen få viktige endringer. Siktet foran er flyttet tilbake en halv tomme slik at snuten kan gjenges (1/2-28" TPI) for å akseptere en rekke moderne snuteenheter inkludert blitsskjulere, kompensatorer og snutebremser. Mange tilbehør designet for AR-15s vil passe denne tønnen ganske pent. Revolveren leveres med en avtagbar trådbeskytter installert. I tråd med mitt Rocket Ranger-tema, ble TC utstyrt med en firkantet profil av topp kvalitetTandemkrossGame Changer PRO-kompensator. Dette er en fleksibel 22 LR-enhet som passer utmerket for semi-autopistoler i konkurranseklasse (den leveres med den nyeTaurus TX22Competition SCR), presisjons rimfire rifler og for å få TC til å se kul ut.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (5)
Lasteporten på høyre side vist i åpen stilling.

Det typiske frontsiktebladet i vestlig stil har blitt erstattet med et fiberoptisk sikte i målskytingstil. Dette siktet er vanligvis sammenkoblet med et justerbart sikte bak. Men i dette tilfellet står den på linje med et fast sikte med firkantet hakk. Toppen av rammen er utstyrt med en 2,5" lang Picatinny-optikkskinne i aluminium med 6 spor.Mikro rød-punkt optikkfortsetter å vokse i popularitet som defensive pistolsiktesystemer fordi de gir et intuitivt siktbilde som er raskt å skaffe seg. Det kan virke litt dumt å feste en rød prikk til en enkeltvirkende revolver til du prøver den. Det var en virkelig godbit å jobbe med på denne pistolen.

TC ble testavfyrt med Crimson Trace CTS-1300 (MSRP $339,99), et kompakt, åpent reflekssikte med et bredere synsfelt designet for bruk med rifler og hagler. Denne spesielle røde prikken koster mer enn revolveren, men det er en av mine favorittoptikk å jobbe med. For de som har et budsjett, se deg rundt på nettet, og du vil finne noen solide røde prikkalternativer for under $100, somBushnellTRS-25 ($79,99).

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (6)
Og her er Tactical Cowboy med munningsenhet, rødpunktoptikk, sølvsylinder og Star grip-sett installert.

TC har en plogskjær grepramme utstyrt med støpte polymer gripepaneler med en dyppet karbonfiberfinish. Dette grepsettet er lett og behagelig å jobbe med. Men jeg foretrekker følelsen og tyngden til tregrepspaneler, og Heritage tilbyr et bredt utvalg av rimelige alternativer påshopheritagemfg.comnettsted. De laminerte Silver Star-grepene (GGHRWSTAR) for $29,99 var akkurat den B-Western-toppen jeg var ute etter.

Heritage shopping-nettstedet tilbyr også en rekke drop-in erstatningssylindre. Med sitt 6,5" fat er TC en god kandidat for selskapets .22 Magnum konverteringssylindre. Det er en av de billigste kaliberkonverteringene som er tilgjengelige, med priser som starter på $29.99. Det finnes også en rekke dekorativt graverte blånende sylindre og annen finish. alternativer, inkludert den sølvfargede .22 LR-sylinderen som er vist her, som komplementerer de stjerneformede gripepanelene.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (7)
Tandemkross Game Changer PRO-kompensatoren

Det som opprinnelig så ut til å være de mer lunefulle egenskapene til Tactical Cowboy, ga den en tredje moniker på skytebanen: Practical Cowboy. Det fiberoptiske frontsiktet ga et lyst, skarpt siktbilde som var enkelt å bruke. Tandemkross-kompensatoren arbeidet for å stabilisere snuten og redusere de allerede milde randtenningsnivåene av filtrekyl til bare et snev av bevegelse.

Den tett trimmede Barkeep Boot Gun
2021-utgivelsen av Barkeep-serien representerte den minste versjonen av Rough Rider til det punktet. Men det ser ut som det var litt mer som kunne trimmes av for å gjøre det enda mindre. Barkeep Boot-pistolen har en 1,68" løpet, som er en hel tomme kortere enn The Barkeep. Den er kort nok til at Heritage bestemte seg for å utelate siktet foran. Mottakeren har imidlertid fortsatt et siktehakk bak og et spor langs toppstroppen . Den kan brukes som et "gravsikte". Sett inn siktepunktet på målet med det bakre siktehakket og sørg for at sporet er plant. Det er i beste fall et rudimentært siktesystem, men det fungerer godt nok for skudd på kort hold.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (8)
Barkeep Boot leveres med en håndholdt ejektorstang som brukes til å skyve brukte patronhylser ut av sylinderen.

Plogskjærgrepsrammen er erstattet med et buet fuglehodegrep. Fuglehodegrepet har samme høyde og tykkelse som plogskjæret, men bakremmen er avrundet. Denne rammeformen var sin tids skjulte grep siden den nedskårne formen bidro til å redusere grepstrykket når den ble båret under en frakk. Boot-pistolen som vises her har glatte, svarte laminerte hardtrehåndtak. For noen få dollar mer kan kundene også velge mellom grå perlepolymer eller slangegraverte laminerte tregrep.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (9)
Boot-modellen er så trimmet som Rough Rider kan bli.

Heritage noterer seg i Boot-pistolens brukermanual angående selskapets drop-in .22 Mag. konvertering sylindre. De vil passe og brann trygt i denne modellen, men de anbefales ikke. Intern testing har vist at .22 Mag. kuler viser tegn på "nøkkelhull" fra det superkorte løpet. Dette betyr at kulene snur sidelengs eller velter ende over ende når de treffer målet i stedet for å treffe nesen først. Dette gjør kulene uforutsigbare i ytelse og nøyaktighet og bør unngås.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (10)
Boot-pistolen ble lansert med tre forskjellige grepsalternativer.

På The Range
Jeg fortsetter å bli imponert over den lette, rene følelsen av triggerne og handlingene Rough Riders viser under rekkeviddetestene. TCs utløsertrekk veide inn til 3 lbs. 1 oz. med startpistolens avtrekker som runder svingen på bare 2 lbs. 12 oz. Noen folk betaler en god del penger for at bøssemakere skal stille inn revolverutløserne for midtrevolveren for å føle dette lyset.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (11)
Tactical Cowboy ble testet på skytebanen med den originale sylinderen fra fabrikken.

Rough Riders kammer, skjøt og hentet ut alle belastningene de ble testet med, inkludert bulk-boksrunder levert avFederal Premium,RemingtonogWinchester. Tre av patronene klarte ikke å avfyre ​​med det første hammerslaget, men to av dem gikk av andre gang. Med andre ord, dette var noen få defekte primere som er pari for kurset når du sveiver deg gjennom mange bokslaster.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (12)
Bulkboks .22 LR ammunisjon er et godt valg for rimelig uformelt plinking.

De fleste halvautomatiske pistoler med kammer for .22 LR har en tendens til å være i det minste litt ammunisjonsfølsomme. Jeg har ennå ikke fotografert en som vil løpe pålitelig med hver belastning som er tilgjengelig. Det som var interessant å se er at Rough Riders også hadde sine preferanser. Jeg har brukt Federal Champion-lasten i mange år i en rekke våpen, faktisk er det en jeg ofte foretrekker til personlig bruk. Men nøyaktigheten var ikke på langt nær så god som med de to andre lastene som ble testet, og det var noen tilfeller av nøkkelhull ved avfyring fra Boot-pistolen. Så jeg vil fortsette å like å bruke Federal Champion med andre våpen, men legg merke til at det ikke passer best for disse revolverne. Dette er bare en god påminnelse om å alltid teste våpen- og ammunisjonskombinasjoner på banen før du tar dem ut i felten.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (13)

Når det gjelder nøyaktighet, var jeg på utkikk etter benchrested 5-skudds grupper på rundt 3" til 3,5" når jeg skjøt 6,5" løp TC på 25 yards ved hjelp av en rød-punkt-optikk. Den møtte forventningene mine ganske bra med fem-gruppegjennomsnitt som varierte fra 2,65" til 3,35", avhengig av lasten som ble avfyrt. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg kunne forvente av støvelpistolen på grunn av det ganske korte 1,68" løpet, grøftesiktet og det å måtte være litt kreativ når du jobber fra benken hvile. Fordi løpet er så kort ble målet plassert på 7 yards, samme avstand som vanligvis brukes til å teste lommepistoler. Men jeg ble positivt overrasket over resultatene. Boot-pistolen holdt gruppegjennomsnitt mellom 2,60" til 3,19" på denne avstanden.

Innpakning
Heritage Rough Rider .22 LR revolvere gir en hyggelig skyteopplevelse til rimelige priser. Faktisk har populariteten til disse små rimfires hjulpet selskapet til å vokse til en av de største revolverprodusentene i USA. Jeg har håndtert et halvt dusin forskjellige modeller nå, og jeg ser hvorfor de selger så godt. De tilbyr massevis av avslappende, hyggelig plinking uten å tømme banken.

Den underkompakte Barkeep Boot-pistolen tilbyr et unikt utseende og skyteopplevelse. Men på grunn av mangelen på sikte foran, er dette den ene modellen av Rough Rider jeg har testet som ikke passer godt for nybegynnere eller førstegangsvåpeneiere. Den passer bedre for mer erfarne entusiaster som leter etter en praktisk pistolsett, en lavpris verktøypistol eller en uvanlig modell å legge til samlingen.

The Tactical Cowboy er en eminent praktisk modell med nyttige funksjoner som passer godt til alle ferdighetsnivåer. Det er en fleksibel, flerbruks .22 LR for de som ikke er så opptatt av historiske revolveregenskaper. Den kan kles opp med tilbehør som er lett å installere eller settes i arbeid rett ut av esken. Det er et ideelt alternativ for de som bare får føttene våte i skytesporten eller ser etter en mer fleksibel Rough Rider å jobbe med.

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (14)

Spesifikasjoner:
Produsent: Heritage Manufacturing, Inc.
Utvalgte Rough Rider .22 Caliber 6-Shot revolvere:
Modell:Tactical Cowboy, 6,5" fat (RR22B6-TH)
Egenskaper:Svart ramme, gjenget fat, fiberoptisk frontsikte, Picatinny optikkskinne, plogskjær grepsramme, polymergrepspaneler
Total lengde:11,85"
Vekt:32 oz. (avlastet)
Trigger Pull:3 lbs. 1-oz.
MSRP:$212,88

Modell:Barkeep Boat, 1,68" fat (BK22B1BHBD)
Egenskaper:Svart ramme, trehåndtaksavtrekker, Birdshead Grip ramme, glatt laminert hardtre gripepaneler
Total lengde:6,38"
Vekt:24,8 oz. (avlastet)
Trigger Pull:2 lbs. 12 oz.
MSRP:$196,80

Utvalgt tilbehør:
Tandemkross
Game Changer Pro Compensator (TK00N0452) $74,99
Arv6-Shot .22 LR-sylinder, sølv PVD (331-0001-18) $34,99
Heritage Silver Star Grip av Premium Manufacturing (GGHRWSTAR) $29,99

Testammunisjonsleverandører:
Federal Premium Ammunisjon

Remington ammunisjon
Winchester ammunisjon

NRA kvinner | Anmeldelse: Heritage Rough Rider Rimfire Tactical Cowboy & Barkeep Boot (2024)

FAQs

Why are Heritage revolvers so cheap? ›

They're well enough made to be safe and reasonably accurate, but they won't win any points for fit and finish. By concentrating on variations of a single caliber and using near-identical mechanicals thru the entire line, the company can use the “economy of scale” to reduce manufacturing costs and thus retail prices.

Can you put a 22 mag cylinder in a heritage barkeep? ›

Yes! You can order a . 22 Magnum cylinder for the Barkeep and swap it out with the included . 22 LR cylinder to shoot the much more powerful magnum rounds.

Can the Heritage Rough Rider shoot 22 Magnum? ›

The Heritage™ Rough Rider® handguns are built with numerous grip options and feature the same classic profile and precision action as their big-bore counterparts yet come chambered in . 22 LR or as a two-cylinder combo, allowing you to shoot either . 22 LR or . 22 WMR ammo.

Is the 16 in Heritage Rough Rider a rifle? ›

The Heritage Rough Rider® 16" Barreled Revolver with Cocobolo grips is a six-shot revolver featuring exotic cocobolo wood grips. The micro-threaded machined barrel keeps the Rough Rider looking classic. It's based around the Colt Single-Action Army, which is why it points so naturally.

What is the most accurate revolver on the market? ›

Overall, the Colt Python is considered one of the best revolvers ever made and has a strong reputation among gun enthusiasts and collectors. This revolver is known for its smooth trigger pull and excellent accuracy. It is chambered in . 357 Magnum and is considered one of the best revolvers ever made.

What was the most accurate revolver in the Wild West? ›

The Model3 has the same accuracy as the Winchester Rifle, and the highest accuracy of any sidearm, other than the Paterson Navy and M1911.

What range is a 22 Magnum good for? ›

22 WMR has an effective range of nearly 125 yards (114 m). This makes the . 22 WMR an effective short to medium-range varmint rifle and hunting rifle cartridge.

Is a 22 Magnum more powerful than a 22 LR? ›

For its size, the 22 LR has a very respectable muzzle velocity of 1,235 fps, however it simply cannot keep up with the larger and higher velocity 22 Magnum at 1,875 fps.

Can you shoot 22 LR out of 22 Mag bolt action? ›

It is NOT safe to shoot . 22 LR in a . 22 Magnum chamber! North American Arms clearly states that it's not safe to shoot .

How hard does a 22 Magnum hit? ›

22 Mag can propel a 40-grain bullet 1,900 fps at the muzzle. At this velocity, the muzzle energy is 325 ft-lbs. Its recoil is mild as is its report. When it comes to rimfire cartridges, it's among the best varmint options.

How far will a 22 short go? ›

Range. The . 22 Short is good to around 70 yards or so as a squirrel round.

How much damage can a 22 Magnum do? ›

22 Magnum loadings will damage less than 1 cubic inch of tissue. When fired from a gun with a 1" barrel, both the Hornady Critical Defense (bottom) and Speer Gold Dot . 22 WMR loads showed only minimal expansion and penetrated to identical depths in 10-percent ordnance gelatin.

How many rounds does a Heritage Rough Rider 22 hold? ›

6 rounds

How good is the Heritage Rough Rider? ›

The 16-inch version is sure to turn some heads at the range. Heritage makes a good firearm for the price. This is the Heritage Rough Rider in the full-co*ck position. In the half-co*ck position, open the loading gate to load cartridges.

How good are Heritage revolvers? ›

The 16-inch version is sure to turn some heads at the range. Heritage makes a good firearm for the price. This is the Heritage Rough Rider in the full-co*ck position. In the half-co*ck position, open the loading gate to load cartridges.

Are Heritage revolvers made by Taurus? ›

Heritage Manufacturing Inc. is one of three brands under the Taurus Holdings name and known for its single-action . 22-cal. rimfire revolvers.

Are Heritage revolvers made in USA? ›

Manufactured in the USA and chambered in .22LR/.22 WMR, the Heritage Rough Rider® is a testament to this long lasting feat of firearm engineering, now more customizable than ever before.

How much is a Heritage 17 HMR revolver? ›

Heritage Rough Rider . 17 HMR, $229.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5543

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.