Planlegg besøket ditt | Denver kunstmuseum (2023)

Billetter

Generelle inngangsbilletter er tilgjengelige for kjøp ved besøksskranken ved ankomst eller online på forhånd. Inngang til museum er kun gyldig for datoen som er trykt på billetten.Kjøp generelle inngangsbilletter.

Vi er forpliktet til å holde deg sunn og trygg, men vær oppmerksom på at eksponering for COVID-19 er mulig på offentlige steder. For å redusere eksponeringen, vennligst se vårretningslinjer for besøkendes sikkerhetfør besøket ditt. Takk for at du hjelper oss med å gi den best mulige opplevelsen for alle våre besøkende.

Gratis for barn

DeGratis for barnprogrammet, som tilbyr gratis generell adgang til besøkende under 18 år hver dag, presenteres av Bellco Credit Union.

Fri dager

Flere ganger i løpet av året tilbyr DAM gratis generell adgang gjennom vårLedige dager på DAMprogram, presentert av Your 6 Front Range Toyota Stores.Registrer deg for en gratis dag.

Bli medlem

Medlemmer støtter museets misjon samtidig som de nyter godt av mange fordeler som gratis generell inngang, rabatter på billettutstillinger, gjestepass som kan deles med familie og venner, abonnement på medlemsbladet vårt og mye mer!Registrer deg i dag.

Timer

Vi har åpent hver dag fra 10.00-17.00, til 21.00 på tirsdager. Stengt på høsttakkefest og juledag.

Generell opptak

BILLETTERCOLORADO-BEBOEREIKKE BOENDE
Voksne$15$19
Seniorer (65 og eldre)$12$16
Studenter (med ID)$12$16
Lærere (med ID)$12$16
Aktive militære og veteraner (med ID)$12$16
Ungdom (18 og yngre)GratisGratis
MedlemmerGratisGratis

Rabattmuligheter

Denver CityPASSsparer opptil 40 % på generell adgang til DAM, pluss ditt valg av 2, 3 eller 4 flere toppattraksjoner i Denver.Lære mer.

bosatt i ColoradoSNAP-kortholderering 720-913-0130 for å kjøpe $1 per person generell adgang for opptil 10 personer totalt.Lære mer.

DAM er stolte av å delta iBlue Star Museumprogram, som årlig tilbyr gratis adgang til aktivt militært personell og deres familier om sommeren. 2023-programmet begynner lørdag 20. mai og avsluttes mandag 4. september.Lære mer.

Gruppeturer og ekskursjoner

Omvisninger i museets samlinger og spesialutstillinger er tilgjengelig for grupper på minimum 10 og maksimalt 40 besøkende. Gruppeturer er også tilgjengelig for besøkende med nedsatt funksjonsevne. Skolegrupper kan også velge mellom en rekke ekskursjoner, designet med Colorado Academic Standards i tankene.

Lær mer om hver type tur og start bestillingsprosessen i dag.

GruppeturerEkskursjoner

Helse og sikkerhet

Vi har luftfiltreringssystem av høyeste kvalitet og har lagt til "no touch" kraner og toalettfasiliteter, samt økte daglige rengjørings- og desinfiseringsplaner for å sikre at vi oppfyller standarder satt av CDC.

  Vi er forpliktet til å holde deg sunn og trygg, men vær oppmerksom på at eksponering for COVID-19 er mulig på offentlige steder. For å bidra til å redusere eksponering og sikre best mulig opplevelse, har vi implementert ytterligere sikkerhets- og rengjøringsprosedyrer. Kontaktinfo@denverartmuseum.orgmed spørsmål før besøket.

  Vi ber besøkende om å observere all skilting og instruksjon som gis på museet. Vi forbeholder oss retten til å be alle som ikke følger sikkerhetstiltak om å forlate lokalene. Vi ber også om at du følger følgende retningslinjer:

  Har du det bra?

  Hvis du føler deg syk eller har feber, vær hjemme og bestill besøket på nytt.

  Rene hender

  Vask hendene ofte. Automatiske hånddesinfeksjonsstasjoner finnes i hver etasje.

  Tilgjengelig

  Barnevogner og rullestoler er tilgjengelig etter førstemann til mølla-prinsippet i besøksskranken. Barnevogner og rullestoler rengjøres etter hver bruk.

  Sitteplasser

  Hvis du trenger en ekstra sitteplass under besøket, har vi bærbare krakker tilgjengelig over hele museet. Avføring vil bli rengjort etter hver bruk.

  innbetaling

  Vi aksepterer både kontanter og kredittkort. Vår foretrukne betalingsmåte er kredittkort, da det tilbyr et berøringsfritt alternativ.

  Mat drikke

  Mat og drikke er ikke tillatt inne i galleriene. Nyt mat og drikke, inkludert vann, kun på angitte områder.

  Vesker

  Oppbevar store poser i et skap på nivå 1 eller lavere nivå. Skap krever et kvarter for å fungere.

  Bilder

  Fotografering uten blits er tillatt i gallerier og offentlige rom. Du vil se på galleridøren eller objektetiketten om fotografering ikke er tillatt.

  Filming

  Personlig video er tillatt i museet. Museet fotograferer og filmer ofte programmer på stedet for bruk på reklamemateriell. Hvis du ikke ønsker å bli filmet eller fotografert, vennligst informer en medarbeider.

  Hydrering

  Vannfontener i museet er i drift. Besøkende kan også ta med en lukkbar vannflaske og drikke kun i atriumet i hver etasje (ingen vann er tillatt i nærheten av kunstverk). Flaskevann er til salgs i butikken i Hamilton-bygningen og Café Gio i Martin-bygningen.

  Veibeskrivelse og parkering

  Denver kunstmuseum
  100 W. 14th Avenue Pkwy
  Denver, CO 80204

  Museet ligger i sentrum kl100 W. 14th Avenue Parkwayi Denvers Golden Triangle-området.

  Eldre og handikap avlevering/henting er tilgjengelig på 13th Avenue, mellom Broadway og Bannock.

  Parkering

  Det er ofte bygging som skjer i nærheten, så vennligst sett av ekstra tid til trafikk og parkering. Gate og oppmålte parkeringsplasser ligger i gangavstand. Finn et kart med parkeringsmuligheter i nærhetenParkopedia.

  Parkering er også tilgjengelig på flere tomter i nærheten av museet, inkludert iKultursenter Complex Garasje12th Avenue og Broadway. Tilrettelagte parkeringsplasser er plassert på andre nivå og ladestasjoner for elektriske kjøretøy er tilgjengelig på tredje nivå. Garasjen er åpen fra 04.00 til 23.00 og drives av Denver Public Works, ikke museet. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt parkeringssjefen på 303-640-1096.

  Vær oppmerksom på at fra og med september 2022 har måten du betaler for parkering i Kultursenterkompleksets garasje endret seg. I stedet for å motta en billett når du kommer inn, betaler besøkende med PaybyPhone-appen (tilgjengelig fra kl.Apples App StoreellerGoogle Play) eller ved å bruke kiosken i heislobbyen på nivå 1, nær Hamilton Building-inngangen.

  Parkeringstrinn for kultursenterkompleksets garasje:

  1. Kjør inn og finn et sted
  2. Merk registreringsnummeret
  3. Betal i kiosk eller PayByPhone-appen

  Kiosk på nivå 1:

  1. Trykk på hvilken som helst knapp på maskinen
  2. Sett inn platenummer
  3. Velg pris fra listen
  4. Sett inn kredittkort eller kontanter

  PayByPhone-appen:

  1. Last ned appen og skriv inn registreringsskilt og betalingsinformasjon. Dette må bare gjøres for den første installasjonen
  2. Når det er fullført, og sett inn stedsnummer 7201919 (også lagt ut i garasjen)
  3. Velg lengde på tidshastighet og trykk fortsett
  4. Når du har bekreftet at det er det du ønsker å kjøpe
  5. Trykk på Pay & Park

  Gjeldende priser*:

  • Early Bird (inn før kl. 08.00 og ut innen kl. 18.): $9
  • 1 time: $2
  • 2 timer: $4
  • 4 timer: $8
  • 6 timer: $12
  • 8 timer: $16
  • 12 timer: $20

  Annonserte arrangementspriser er oppgitt ved inngangen og varierer fra $5 til $12. Priser for publiserte arrangementer erstatter timepriser. Arrangementsparkere må gå ut av garasjen innen 23:59 eller pådra seg ekstra parkeringsavgifter. *Prisene kan endres uten varsel. Offentliggjorte priser ved inngangen til garasjen erstatter disse prisene. Kontanter og større kredittkort (Visa og MasterCard) godtas. Besøkdenver.govfor mer informasjon.

  Komme hit med bil

  Fra nord:Kjør sørover på I-25 til Speer Boulevard-avkjørselen. Ta til venstre inn på Speer og fortsett forbi Colfax Avenue, ta deretter til venstre inn på 14th Avenue. Museet ligger seks kvartaler foran. For å parkere i garasjen, fortsett ett kvartal og ta til høyre inn på Broadway, deretter til høyre inn på 12th Avenue.

  Fra øst:Gå sørover på I-25 til Speer Boulevard South-avkjørselen (212). Fortsett på Speer Boulevard forbi Colfax Avenue, ta deretter til venstre inn på 14th Avenue. Museet ligger seks kvartaler foran. For å parkere i garasjen, fortsett ett kvartal og ta til høyre inn på Broadway, deretter til høyre inn på 12th Avenue.

  Fra sør:Kjør nordover på I-25 til Lincoln-Broadway-avkjørselen (207). Gå nordover på Lincoln og ta til venstre ved 12th Avenue. The Cultural Complex Garage ligger to kvartaler foran, like forbi Broadway.

  Fra vesten:Kjør østover på I-70, ta avkjørselen US-6 East/West 6th Avenue (261). Etter flere mil blir US-6 motorvei en enveiskjørt gate. Ta til venstre inn på Lincoln Street. Du nærmer deg nå fra sør. Fortsett til 12th Avenue og ta til venstre for å komme til parkeringshuset, som ligger like forbi Broadway.

  Komme hit med offentlig transport

  RTD og bybane
  Du kan nå museet fra hvor som helst i metroområdet via Regional Transportation District (RTD). For mer informasjon, besøkrtd-denver.com.

  The Free MallRide
  Parker hvor som helst i sentrum og ta RTDs Free MallRide til museet. Gå av på Cleveland Place, og gå deretter sørover gjennom Civic Center Park. For mer informasjon, besøkdowntowndenver.com.

  Komme hit med sykkel eller scooter

  Sykkelstativ
  Det er sykkelstativ på museumsplassen hvor du kan låse sykkelen eller parkere en scooter. Husk å ta med sikker sykkellås. Hvis du har et skateboard, kan du sjekke det i resepsjonen når du kjøper generell inngangsbillett.

  Scootere
  Dokkløse scootere gjennom tjenester som Lime, Lyft og Uber er allment tilgjengelige i Denver.

  Ledige dager på DAM

  Generell inngang er gratis flere ganger i året under Free Days at DAM, presentert av Your 6 Front Range Toyota Stores. Vær oppmerksom på at gratisdager ikke inkluderer adgang til billettbaserte utstillinger.

  Lære mer

  Gratis for barn

  Generell inngang er gratis for alle besøkende 18 år og under hver dag, noe som gir flere barn tilgang til kunst enn noen gang før. Presentert av Bellco Credit Union, finansierer Free for Kids-programmet generell adgang for alle barn årlig og gjør det mulig for museet å tilby ungdomspriser på 5 dollar for utstillinger med billetter.

  Lære mer

  tilgjengelighet

  Alle er velkommen til Denver Art Museum. Vi er forpliktet til å skape et trygt og respektfullt miljø som imøtekommer behovene til alle våre besøkende, uansett alder eller evner.

  Lære mer

  Museumsguider

  Enten du er en ny eller tilbakevendende besøkende, er det mye å utforske og oppdage på den nå fullførte campusen i Denver Art Museum. Bla gjennom en av våre online guider nå og kartlegg ditt neste besøk.

  • Tilgjengelighetsveiledning
  • Arkitekturguide
  • Familieguide

  Servering

  Martin-bygningen er hjemmet til to nye spisesteder i Sie Welcome Center.

  Den hurtigbetjente Café Gio tilbyr uformell bespisning, med både innendørs og utendørs sitteplasser. Ponti, unnfanget i samarbeid med James Beard Award-vinneren og den berømte Denver-kokken Jennifer Jasinski, kombinerer kunst med servering, og presenterer en lokalt hentet og sesonginspirert meny med høye standarder for bærekraft.

  Lære mer

  Butikken

  The Shop tilbyr et unikt utvalg av kunstinspirerte suvenirer, gaver og smykker. Gavekort er også tilgjengelig. Kjøpet ditt hjelper til med å støtte programmene og samlingene ved Denver Art Museum.

  Lære merHandle på nettet

  Rabatt for beboere i Colorado tilbys med høflighet av innbyggerne som støtter SCFD. Free for Kids-programmet på Denver Art Museum presenteres av Bellco Credit Union. Gratis dager ved DAM er gjort mulig av Your 6 Front Range Toyota Stores og innbyggerne som støtter Scientific and Cultural Facilities District (SCFD).

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Foster Heidenreich CPA

  Last Updated: 04/10/2023

  Views: 5457

  Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

  Reviews: 83% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Foster Heidenreich CPA

  Birthday: 1995-01-14

  Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

  Phone: +6812240846623

  Job: Corporate Healthcare Strategist

  Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

  Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.