En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (2024)

Bildet ovenfor, Scott's Grotto in Ware (Kreditt: Heritage Open Days)

Hver september åpner historiske bygninger dørene for å feire deres arv, fellesskap og selvfølgelig historien.

Heritage Open Days er Englands største festival for historie og kultur, og samler mer enn 2000 mennesker og organisasjoner, samt tusenvis av frivillige.

Gratisfestivalen starter i morgen (fredag ​​10. september) og varer frem til søndag 19. september, og tilbyr en sjanse til å se inne på noen skjulte steder som vanligvis ikke er åpne for publikum.

Det er rundt 50 arrangementer som finner sted over hele Hertfordshire, både online og personlig. Her har vi samlet noen få av dem.

For fullstendige oppføringer og mer informasjon klikkher.

Berkhamsted slott

Berkhamsted Castle Trust tilbyr gratis guidede turer til Berkhamsted Castle, et typisk normannisk motte- og bailey-slott, ansett for å være det beste gjenværende eksemplet i landet, opprinnelig bygget som en tømmerkonstruksjon av William Erobrerens halvbror, Robert av Mortain.

Slottsområdet er åpent mellom 10.00 og 18.00, med omvisninger til faste tider fra denne lørdagen til neste onsdag.

Søndag og mandag blir det en middelaldersk kokedemonstrasjon av Tastes of History. Booking er viktig. Klikk for mer informasjonher.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (1)

Castle Park's Heritage Day, Bishop's Stortford

Bli med i Friends of Castle Park for en dag med feiring av arven til Waytemore-slottet og haugen, som er oppført i klasse I, som også er utpekt som et planlagt gammelt monument.

Slottet forteller en fengslende historie om Bishop's Stortfords historie og den tidlige utviklingen av byen. Dens historie kan knyttes til kjente historiske personer og store begivenheter.

Arvedagen vil pågå denne søndagen mellom 10.00 og 15.00. Ingen bestilling kreves.

St Mary Magdalene, Caldecote

Utforsk den lille middelalderkirken i en øde middelalderlandsby, med noe interessant graffiti.

Kirken St Mary Magdalene ble overtatt av Friends of Friendless Churches i 1982 etter en erklæring om oppsigelse. Kirken er oppført i klasse II* og stammer fra 1300- og 1400-tallet.

Spesielle funksjoner inkluderer en kroket stoup og et minnesmerke over den første Viscount Caldecote.

Besøk fra i morgen og søndag 19. september mellom kl. 09.00 og 17.00. Ingen bestilling kreves.

Rothamsted herregård, Harpenden

En gang i året åpner den jakobeske herregården fullt ut for publikum, for å vandre, gå tilbake i tid og for å sette pris på dens prakt.

Nyt en selvguidet omvisning i Grade One Manor House og hager, samt kremte og det historiske biblioteket.

Det er også mye å holde barna underholdt, inkludert bygge et bihotell, plenspill og ansiktsmaling.

Huset er åpent fra 10.00 til 16.00 denne lørdag og søndag, og lørdag 18. september og søndag 19. september. En «stille dag» finner sted neste tirsdag.

Selvguidede turer er gratis, men må bestilles. Klikk for mer informasjonher.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (2)

Mill Green Museum & Mill, Hatfield

Se tilbake over 1000 år med engelsk mat og historie på stedet for en fungerende vannmølle mellom 14.00 og 17.00 denne søndagen.

Lag din egen bukett garni, oppdag en tidslinje med oppskrifter og ta hjem litt nymalt mel og lokal honning.

Booking foretrekkes. Klikk for mer informasjonher.

Piccotts End Medieval Cottage og veggmalerier, Hemel Hempstead

Tudor Hall House fra 1500-tallet er vanligvis ikke åpent for publikum. Den har ekstremt sjeldne og viktige veggmalerier laget rett før Henry VIIIs brudd med Roma.

Malerier inkluderer bilder av Kristus i Majestet, Jomfru Maria, Jesu dåp, St. Clement, St. Peter, St. Katherine og St. Margaret.

Turene går på timebasis fra kl. 11.00 lørdag 18. september og kl. 10.00 søndag 19. september.

Det er ingen inngangsavgift, men en foreslått donasjon på £5 per person mottas med takk. For å bestille klikkher.

Hertford Castle

Plenen vil være vertskap for middelalderleirer, historisk informasjonsboder og rovfugler mellom kl. 12.00 og 16.00 denne søndagen.

Besøkende vil også få muligheten til å være en virkelig viking som bruker pil og bue på bueskytingsverkstedet.

Slottet vil være åpent for første gang siden 2019 mellom 13.00 og 16.00, med Friends of Hertford Castle tilbake som leder små turer.

For mer informasjon eller for å bestille en tur besøkhertford.gov.uk

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (4)

Lombard House, Hertford

Den historiske verneverdige bygningen ved bredden av elven Lea dateres tilbake til 1300-tallet og har vært hjemmet til Hertford Club siden 1897.

Opprinnelig bygget som et hallhus, utvidet tidlig på 1600-tallet og re-frontert på 1700-tallet, har det vært et familiehjem, losji for rettsvesenet, en skole og hjem for en malter.

Klubbmedlemmer vil følge besøkende på omvisninger på stedet mellom kl. 12.00 og 16.00 denne lørdagen og søndagen. Ingen bestilling kreves.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (5)

Presidenter, pilgrimer og puritanere – The American Connection, Hertford

Hertford ga navnet sitt til Hartford, Connecticut. Nyt en guidet spasertur rundt i sentrum og oppdage de mange amerikanske forbindelser.

Den guidede vandringen finner sted mellom 14.00 og 15.30 denne søndagen.

Bestilling er nødvendig, besøkgohertford.co.ukfor mer informasjon.

St Albans klokketårn

Klatre de 93 spiralsteintrappene til toppen av det eneste klokketårnet i middelalderbyen i England. Beundre den viktorianske klokken, den 600 år gamle store klokken, Gabriel, og den vidtrekkende utsikten over katedralen og den historiske byen.

Gylne nøkler vil være skjult i hele klokketårnet for barn å finne.

Besøk mellom 10.30 og 17.00 lørdag 18. september og søndag 19. september. Ingen bestilling kreves.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (6)

Leaside kirke og samfunnshus, Ware

Kirken ble opprinnelig bygget som The Independent Chapel 1816, gjenoppbygd som Congregational Church 1859, finansiert til halvparten av kostnadene av Joseph Chuck, en Ware malter.

Den er i ukentlig bruk for søndagsgudstjeneste, men er normalt ikke åpen for publikum på lørdager. Besøk mellom 10.00 og 16.00 denne lørdagen.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (7)

Place House, Ware

Dorothy Abel Smith fra Hertfordshire Building Preservation Trust vil holde et foredrag om historien til Place House, en klasse I oppført middelalderhall kl. 14.30 denne søndagen. Bygget vil være åpent mellom 11.00 og 16.00.

Som det tidligere herregården til Ware, antas den eldste delen av bygningen å dateres til slu*tten av 1200- eller begynnelsen av 1300-tallet da herregården ble holdt av Thomas Wake, den andre herren av Lydell.

Siden 1975 har bygningen vært eid av Hertfordshire Building Preservation Trust som hadde tilsyn med restaureringen i 1977/1978.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (8)

Scotts grotte, Ware

Utforsk grotten fra 1700-tallet som består av en serie på seks sammenkoblede kamre dekorert med tusenvis av skjell, flint og biter av farget glass.

På sin tid ville det verneverdige sommerhuset over grotten på toppen av bakken ha hatt en fantastisk utsikt over Ware.

Grotten ble omfattende restaurert i 1990 og er et sted som er oppført i klasse I. Besøk mellom kl. 14.00 og 17.00 denne lørdagen og søndagen. Ingen bestilling kreves.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (9)

Southern Maltings, Ware

Southern Malting ble bygget i 1838, og er nå den eneste Ware-maltingbygningen i offentlig eie, og den eneste med de fleste av sine originale funksjoner fortsatt intakt.

Bli med på en omvisning kl. 11.00 og 15.00 denne lørdagen og søndagen for å høre hvordan maltprodusentene gjorde arbeidet sitt, hvordan det ble drevet frem til tidlig på 1960-tallet og se planene for fremtidig bruk.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (10)

Watford Palace Theatre

Etter måneder med lukkede dører ønskes du velkommen tilbake til Slottet lørdag 18. september.

Lær teaterhemmeligheter og kikk bak kulissene på omvisninger mellom 12.00 og 17.00.

Booking foretrekkes.

For mer informasjon send e-post til admin@watfordpalacetheatre.co.uk

Ayot St Peter Church, Welwyn

Den verneverdige viktorianske kirken, designet av arkitekten John Pollard Seddon og ferdigstilt i 1875, har blitt nøye vedlikeholdt gjennom årene og er i eksepsjonell og original stand.

Den har det eneste kirkeoppdraget som ble utført av det berømte Martin Brothers-keramikken, og har moderne fliser og mosaikkverk av Jesse Rust.

Det originale orgelet spilles fortsatt hver søndag.

Besøk kirken, som er omgitt av en fredelig kirkegård, jorder og skog denne lørdagen. Ingen bestilling kreves

En spasertur på rundt en halv mil langs veien vil ta besøkende til den nedlagte kirkegården, som, selv om den er gjengrodd i september, har mange interessante graver.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (11)

Sse de siste nyhetene, informasjonen, samtalene og mye mer, alt skreddersydd for ditt nabolag, i InYourArea live-feeden dinher.

En guide til Heritage Open Days 2021 over Hertfordshire (2024)

FAQs

What is the theme of the Heritage Open Days? ›

The 2023 theme for Heritage Open Days is 'Creativity Unwrapped' - so if you feel inspired to hold an event which celebrates creativity in all its forms, this is your chance! But don't worry if you'd rather hold a different event - the theme is for inspiration only.

Are English Heritage sites free? ›

Many of the historic sites in our care are free to enter. You don't need to book ahead, and most of them are open during daylight hours of every day of the year.

What is the symbolic meaning of Heritage Day? ›

Heritage Day is meant to be a joyous occasion celebrating all that's beautiful about South Africa's diversity. Heritage can include: culture, wildlife, monuments, artwork, literature, music, languages and culinary traditions to name a few.

What is the message of Heritage Day? ›

What does Heritage Day mean? It is a national holiday marked on the 24th of September to celebrate the different cultures in South Africa. The event encourages people in Mzansi to appreciate their cultural diversity and beliefs.

Which is better National Trust or English Heritage? ›

If you're fascinated by Britain's ancient and Medieval history, then English Heritage is for you. If you're more interested in huge historic houses, then National Trust membership is a great idea!

Can English Heritage members take a guest free? ›

Become a life member and take all your children and grandchildren (under 18 years old) and one adult guest free to Cadw, English Heritage, Historic Scotland and Manx Heritage sites from the day you join.

Is Buckingham Palace English Heritage? ›

English Heritage at its Very Best - Buckingham Palace, London Traveller Reviews - Tripadvisor.

What is the theme of the poem heritage? ›

Cullen's "Heritage" poem is one of his best-known works. The poem engages the question of cultural identity from the perspective of a Black American speaker while also attending to the predicament of modern self-hood addressed by many writers in the early twentieth century.

How does Heritage Day bring unity? ›

It's a day where the people of The Rainbow Nation come together in unity to commemorate their differences – different cultures, races, languages, and many other roots that form the foundation of a country so rich in diversity, and loved because of it.

How does the celebration of Heritage Day bring unity and close? ›

Unlike other South African holidays, which commemorate struggles of the past, Heritage Day is a joyous occasion where the nation comes together to celebrate our differences. We learn to embrace each other's cultures and traditions. On our national coat of arms, there is a phrase from the Khoisan language which reads “!

What happened on the Heritage Day? ›

**HOW HERITAGE DAY CAME ABOUT**

Residents of the province used to commemorate the legendary Zulu king on the day. It is the day presumed to be his death day in 1828. King Shaka was a legendary king and fearsome warrior who fought against colonisers as well as other southern African groups in historic wars.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5855

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.