De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (2023)

Det er 44UNESCOVerdensarvsteder iTyskland, og den tyske delstatenHessenhar sin rettferdige del. La oss utforskeUNESCO-stederav denne delen av verden, alt fra vakre naturattraksjoner tilfortryllende slott, eldgamle befestninger til fossiler, manuskripter av verdens mest elskede historier til et kloster fra en annen tid.

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (1)

Se alle turer

Visste du at Culture Trip gjør bestillingsreiser i små grupper nå? Velg fra autentisk, oppslukendeEpiske turer, kompakt og actionfyltMiniturerog glitrende, ekspansivSeilturer.

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (2)

Ta en tur for å finne ditt perfekte reisemål for små grupper

Pass klar?

Din neste destinasjon er...

Se tur

Kroatia

Japan

Thailand

India

Sør-Afrika

Mexico

Bali

Marokko

Ecuador

Hellas

Spania

Egypt

Tyrkia

Island

Bøkeskoger i Kellerwald-Edersee nasjonalpark

Naturlig funksjon
I 2011 ble fem avTysklands bøkeskogerkom til det ettertraktedeUNESCOliste, inkludert bøkeskogen avKellerwald-Edersee nasjonalpark. Denne skogen, en av de siste i sitt slag iSentraleuropa, sprer seg over 1500 hektar og består for det meste av den steinete luzulo-varianten av bøk. Alderen på trærne i denne skogen varierer fra 120 år til 260 år. Denne omfattende bøkestrekningen har vokst uhindret av trafikk eller menneskelig bosetting, og turgåere har kun lov til å utforske på angitte stier.

Øvre Midt-Rhindalen

Naturlig funksjon
DeØvre Midt-Rhindalenvar den første naturlige egenskapen som ble tildeltUNESCOtittel iTyskland. Denne strekningen på 65 km (40 mil) deles av delstateneHessenogRheinland, fikk tittelen for den fantastiske harmonien mellom natur og kultur. Den nydelige elveutsikten, en rekke palasser og slott på en bakketopp, bildebok-landsbyer, bølgendevingårderog flere kulturminner fikk den begavede tyske poeten og forfatteren, Heinrich von Kleist, til å fosse «Dette er en region som en dikters drøm, og selv den mest storslåtte fantasi kunne ikke tåle noe vakrere enn denne dalen».

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (3)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (4)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (5)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (6)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (7)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (8)

EDINBURGH OG DET SKOTTISKE HØYLANDET MED TOG

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (9)

Reis gjennom Skottlands mest naturskjønne landskap, fra vestkysten til øst, med tog

Se tur

Bergpark Wilhelmshöhe, Kassel

Parkere
Bergpark Wilhelmshöheer ikke bare blantvakreste parkene i Tysklandmen er en i sitt slag i heleEuropa. Den massive 240 hektar store parken tok 150 år å fullføre, og resultatet er en storslått vidde av nydelige landskap og vannfunksjoner spekket med kulturminner, hvorav de mest bemerkelsesverdige er de falske middelalderruinene av det svært Instagrammable Löwenburg slott. En annen severdighet som trekker mange "ooh" og "aah" fra besøkende i parken, er Hercules-monumentet som kroner det 526 meter høye Karlsbergfjellet, hvorfra en foss fosser ned steintrapper og steiner.

Lorsch Benediktinerkloster

Kloster
Lorsch Benediktinerkloster, som dateres tilbake til år 764, var en av demest betydningsfulle monumenter fra det karolingiske riket. Denne eldgamle strukturen står som vitnesbyrd om det arkitektoniske genialitet fra tidlig middelalder, og imponerer fortsatt besøkende med intrikat design, selv om mye av det i dag er i ruiner. Lorsch Benedictine Abbey ble erklært enUNESCOVerdensarvsted i 1991.

Bli en kulturtripper!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å
spar opptil 40%på våre unike turer.

Messel Fossil Pit

Arkeologisk funnsted
Messel Fossil Pit, som viser de første stadiene av utviklingen av pattedyr, er uten sidestykke i arkeologisk betydning. Gropen har bevart flora- og faunafossiler som tilhører den eocene epoken som er mer enn 50 millioner år gamle. Den mest unike blant skattene som ligger i gropen er trolig fossilet av Propalaetherium Messelense, eller Messel forhistorisk miniatyrhest. Gropen kan utforskes som en del av en guidet tur. Det er også flere museer (for eksempel Senckenberg naturhistoriske museum i Frankfurt am Main) over hele Hessen som viser uvurderlige fossiler og relevante dokumenter.

romerske limes

Ruiner
DeLimes ruteer oppkalt etter līmes – festningsverk og andre forsvarsmonumenter som dateres tilbake til romertiden. Den 550 km (342 mil) langerutestrekker seg over fire tyske delstater - Baden-Württemberg, Bayern,HessenogRheinland-Pfalz, og forbinder 900 vakttårn og 120 fort over 80 byer. Mens noen av disse monumentene har blitt bevart i en nesten original tilstand, har noen andre blitt rekonstruert i senere århundrer.

Brødrene Grimms eventyr

Minnesmerke
Brødrene Grimms eventyrer blant de mest kjente historiene i verden, og har vært en del av leggetiden til barn over hele verden i generasjoner. De legendariske brødrene Jacob og Wilhelm Grimm bodde, studerte og arbeidet i statenHesseni mange tiår. Flere originale håndskrevne manuskripter ble lagt til UNESCOs "Memory of the World"-register (World Document Heritage) i 2005. Flere steder på tvers avTyskland(inkludert Hessen), kan dugjenopplev de magiske historiene til brødrene Grimm.

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (10)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (11)

Vulkanisk Island-episk tur

møt vår lokale insider

Hanna

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (12)

HVOR LENGE HAR DU VÆRT GUIDE?

2 år.

HVA ELSKER DU MED JOBBEN DIN?

Det er den personlige kontakten, de personlige opplevelsene. Jeg elsker å møte mennesker fra hele verden... Jeg liker virkelig å bli kjent med alle og føle at jeg reiser med en vennegjeng.

HVILKEN DESTINASJON ER PÅ DIN REISELISTE?

Jeg har så mange steder på listen min, men jeg ville virkelig lobbet å dra til Afrika. Jeg anser meg selv som en "eventyrjente" og Afrika føles som det ULTIMATE eventyret!

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (13)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (14)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (15)

Hver KULTURTUR Smågruppeeventyr ledes av en Local Insider akkurat som Hanna.

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (16)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (17)

De vakreste UNESCO-stedene i Hessen Tyskland (18)

Se våre kulturreiser

Kom i kontakt med likesinnede på våre premium-reiser kuratert av lokale innsidere og med omsorg for verden

Siden du er her, vil vi gjerne dele vår visjon for fremtidens reiseliv – og retningen Kulturreisen beveger seg i.

Culture Trip ble lansert i 2011 med et enkelt, men lidenskapelig oppdrag: å inspirere folk til å gå utover sine grenser og oppleve det som gjør et sted, dets folk og dets kultur spesielt og meningsfylt – og dette er fortsatt i vårt DNA i dag. Vi er stolte over at millioner som deg i mer enn et tiår har stolt på våre prisbelønte anbefalinger fra folk som forstår hva som gjør bestemte steder og samfunn så spesielle.

I økende grad tror vi at verden trenger mer meningsfulle, virkelige forbindelser mellom nysgjerrige reisende som ønsker å utforske verden på en mer ansvarlig måte.Derfor har vi intensivt kuratert en samling av førsteklasses smågruppeturer som en invitasjon til å møte og få kontakt med nye, likesinnede mennesker for en gang-i-livet-opplevelser i tre kategorier:Kulturreiser, TogturerogPrivate turer.Våre turer passer for både alenereisende, par og venner som ønsker å utforske verden sammen.

Kulturreiserer dypt oppslukende reiseruter på 5 til 16 dager, som kombinerer autentiske lokale opplevelser, spennende aktiviteter og 4-5* overnatting å se frem til på slutten av hver dag. VårTogturerer våre mest planetvennlige reiseruter som inviterer deg til å ta den naturskjønne ruten, slappe av mens du kommer deg under huden på en destinasjon. VårPrivate turerer skreddersydde reiseruter, kuratert av våre reiseeksperter spesielt for deg, dine venner eller din familie.

Vi vet at mange av dere bekymrer dere for miljøpåvirkningen av reiser og leter etter måter å utvide horisonten på på måter som gjør minimal skade – og til og med kan gi fordeler. Vi er forpliktet til å gå så langt som mulig i å kuratere turene våre med omsorg for planeten. Det er grunnen til at alle våre turer er flyløse i destinasjon, fullstendig karbonkompensasjon - og vi har ambisiøse planer om å være netto null i den nærmeste fremtiden.

FAQs

Why does Germany have so many UNESCO World Heritage Sites? ›

Many of Germany's most impressive architectural monuments, historical towns, significant industrial sites and distinctive natural landscapes have been deemed to be of international historical importance by UNESCO.

How many UNESCO declared World Heritage cities can you find in Andalucía? ›

Andalucia has seven World Heritage sites inscribed on the list - five cultural, one natural, and one both cultural and natural. Most of the cultural sites are located in cities or towns: the three great Muslim centres of power, Granada, Seville and Cordoba; and Ubeda and Baeza.

How many Unesco sites does Germany have? ›

Whether in the city or in the countryside, Germany is the place where culture is honoured and preserved – and that is exactly what all 51 of its UNESCO World Heritage Sites stand for.

What was the first UNESCO World Heritage Site in Germany? ›

In 1978, Aachen Cathedral was the first World Heritage Site in Germany to be included in UNESCO's list. Emperor Charlemagne had this monumental church constructed in the year 800.

Which country has the most UNESCO World Heritage? ›

Italy leading

Italy tops the list of World Heritage Sites, and it does so with 58 sites. Being the center of the Roman Empire and the heart of the Renaissance made this European country the nation with the higher number of sites declared World Heritage.

What country is the most Unesco World Heritage Site? ›

With 58 selected areas, Italy is the country with the most sites on the list.

What are three places that are listed as UNESCO World Heritage Sites? ›

World Heritage Sites
SiteLocation (state)UNESCO data
Statue of LibertyNew York307; i, vi (cultural)
Yosemite National ParkCalifornia308; vii, viii (natural)
Chaco CultureNew Mexico353rev; iii (cultural)
Hawaii Volcanoes National ParkHawaii409; viii (natural)
20 more rows

Which Spanish island is a Unesco World Heritage Site? ›

Ibiza, Biodiversity and Culture - UNESCO World Heritage Centre.

Does Italy have the most UNESCO World Heritage Sites? ›

Italy holds the record for the most UNESCO heritage sites in the world. There are currently 58 UNESCO sites in Italy—53 cultural and 5 natural—and...

How many UNESCO sites does us have? ›

The World Heritage Convention, the most widely accepted international conservation treaty in human history, is the American national park idea being carried out worldwide. Currently there are 24 World Heritage Sites within the United States.

Does Germany have any wonders of the world? ›

Brandenburg Gate is considered a wonder mostly because of its historical symbol and significance. It is located in Berlin and was constructed as a neoclassical monument. The Brandenburg Gate serves as a reminder and symbol of the tumultuous history that exists between the country of Germany and the rest of Europe.

What is the first World Heritage City in the United States? ›

PHILADELPHIA: THE FIRST WORLD HERITAGE CITY IN THE U.S. On November 6, 2015, Philadelphia was honored with the prestigious distinction of being named the Nation's First World Heritage City by the international Organization of World Heritage Cities.

What are the 3 types of heritage? ›

Designating World Heritage sites

There are three types of sites: cultural, natural, and mixed. Cultural heritage sites include hundreds of historic buildings and town sites, important archaeological sites, and works of monumental sculpture or painting.

What is the German cultural heritage? ›

Germany is known for its long and rich history, one that has put it at the forefront of European thought, politics, and art for over 1,000 years. This history has shaped a culture that combines predominantly Christian values with literature, art, philosophy, logic, reason, and, of course, a love of beer and sausages.

Why are there so many World Heritage Sites in Europe? ›

Europe is also credited as being the birthplace and springboard of western civilization. 3. Many of Europe's world heritage sites are like time-travel machines that are very much connected to the past. Therefore, there is so much to learn from its ancient history.

When did Germany join UNESCO? ›

In 1951, UNESCO was among the first of the United Nations Specialized Agencies in which the Federal Republic of Germany became a Member State, thus ending Germany's intellectual isolation provoked by the Nazi Regime 1933 to 1945.

Which city in Germany was added to the list of UNESCO World Heritage in 2004? ›

World Heritage Sites in Germany
Sl. NoSiteYear
7Castles of Augustusburg and Falkenlust at Brühl1984
8Caves and Ice Age Art in the Swabian Jura2017
9Town Hall and Roland on the Marketplace of Bremen2004
10Classical Weimar1998
29 more rows

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 19/11/2023

Views: 5857

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.