2006 SOFTAIL Heritage Softail Classic FLSTC Motorsykkelseter og -rygger | Harley-Davidson CA (2023)

 1. Prisene som er oppført er produsentens anbefalte utsalgspriser for basismodeller. Alternativer som farge er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Prisene inkluderer avgifter, tittel, lisensiering, registreringsavgifter, destinasjonsavgifter, ekstrautstyr og eventuelle tilleggsgebyrer for forhandlere, og kan endres.

 2. Anbefalt 91 oktan (95 RON) eller høyere drivstoff (R+M)/2.

 3. Verdiene som vises er nominelle. Ytelsen kan variere etter land og region.

 4. Standard og valgfrie hjul kan variere etter land og region.

 5. Anslag for kjørerekkevidde er gitt etter SAE J2982 og er basert på forventet ytelse til et fulladet batteri når det brukes under spesifiserte forhold. Faktisk rekkevidde vil variere avhengig av kjørevaner, omgivelsesvær og utstyrsforhold.

 6. Målt ved hjelp av MIC City og MIC Combined (115 km/t) tester.

 7. Estimert fra drivstofføkonomi-tester på en prøvemotorsykkel fra den tilsvarende familien utført av Harley-Davidson under ideelle laboratorieforhold. Ikke alle motorsykkelmodeller gjennomgår drivstofføkonomitesting. Drivstofføkonomi og kjørelengde kan variere mellom motorsykkelmodeller i en familie. Kilometerstanden din kan variere avhengig av dine personlige kjørevaner, værforhold, reiselengde, kjøretøyets tilstand og kjøretøykonfigurasjon og andre forhold. Innkjøringslengde kan variere.

 8. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på New Harley-Davidsonmotorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 11,94 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-DavidsonUtvidet serviceplan og kun for en periode på opptil 84 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en ny 2023 Harley-DavidsonSofttailStandardmodell i Vivid Black, med en MSRP på $17 599 og valgfri Harley-DavidsonKostnad for utvidet serviceplan på $1 529 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $17 215,20, over 84 måneder med en rate på 11,94 % som resulterer i månedlige betalinger på $303,34. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidsonforhandler for detaljer.

 9. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på New Harley-Davidsonmotorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 12,94 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-DavidsonUtvidet serviceplan og kun for en periode på opptil 96 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en ny 2023 Street Glidemodell i Vivid Black, med en MSRP på $27.499 og valgfri Harley-Davidson® Extended Service Plan-kostnad på $1.024 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $25.670.70, over 96 måneder med en sats på 12.94% som resulterer i månedlige betalinger på $49. . I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidsonforhandler for detaljer.

 10. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på New Harley-Davidsonmotorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 7,34 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-DavidsonUtvidet serviceplan og kun for en periode på inntil 60 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en ny 2023 Harley-DavidsonSofttailStandardmodell i Vivid Black, med en MSRP på $17 599 og valgfri Harley-DavidsonKostnad for utvidet serviceplan på $789 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $16 549,20, over 60 måneder med en sats på 7,34 % som resulterer i månedlige betalinger på $330,36. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidsonforhandler for detaljer.

 11. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på New Harley-Davidsonmotorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 11,94 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-DavidsonUtvidet serviceplan og kun for en periode på opptil 84 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en ny 2023 Harley-DavidsonNightstermodell i Vivid Black, med en MSRP på $16 499 og valgfri Harley-DavidsonKostnad for utvidet serviceplan på $1 529 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $16 225,20, over 84 måneder med en rate på 11,94 % som resulterer i månedlige betalinger på $285,90. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidsonforhandler for detaljer.

 12. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på brukte Harley-Davidsonmotorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 8,34 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-DavidsonUtvidet serviceplan og kun for en periode på inntil 60 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en brukt 2021 Harley-DavidsonIron 883™-modell i svart denim, med en MSRP på $11 499 og valgfri Harley-DavidsonKostnaden for utvidet serviceplan på $789 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $11 059,20, over 60 måneder med en sats på 8,34 % som resulterer i månedlige betalinger på $226,04. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidsonforhandler for detaljer.

 13. N/A

 14. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på New Harley-Davidson®motorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 8,09 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-Davidson®Utvidet serviceplan og kun for en periode på opptil 84 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en ny 2020 Harley-Davidson®Jern 883modell i Barracuda Silver Denim, med en MSRP på $11 499 og valgfri Harley-Davidson®Kostnad for utvidet serviceplan på $774 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $11 045,70, over 84 måneder med en 8,09% rate som resulterer i månedlige betalinger på $172,66. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidson®forhandler for detaljer.

 15. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på New Harley-Davidsonmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 6,79 %% er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå Canadian Forces (CF) Platinum CFOne Card-medlemmer hos HDFSC som også kjøper Harley-DavidsonUtvidet serviceplan og kun for en periode på inntil 60 måneder. Prisen uten kjøp av Harley-DavidsonUtvidet serviceplan vil være 7,79 % for 60 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Kontakt din Harley-Davidson-forhandler for detaljer.

 16. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på brukte Harley-Davidsonmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. 7,79 % tilbud er kun tilgjengelig for høykredittnivå Canadian Forces (CF) Platinum CFOne Card-medlemmer hos HDFSC som også kjøper Harley-DavidsonUtvidet serviceplan og kun for en periode på inntil 60 måneder. Prisen uten kjøp av Harley-DavidsonUtvidet serviceplan vil være 8,79 % for 60 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Kontakt din Harley-Davidson-forhandler for detaljer.

 17. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på nye Harley-Davidson®-motorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 8,59 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-Davidson® Extended Service Plan og kun for en periode på opptil 84 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en ny 2021 Harley-Davidson® Fat Bob® 114-modell i Deadwood Green Denim, med en MSRP på $24 049 og valgfri Harley-Davidson® Extended Service Plan-kostnad på $949 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $22,498. , over 84 måneder med en rate på 8,59 % som resulterer i månedlige betalinger på $357,31. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidson®-forhandler for detaljer.

 18. Harley-Davidson Frontline eller Essential Worker Recognition Reward-konkurransen ("konkurransen")

  Offisielle konkurranseregler (den "Regler”)

  Konkurransen er underlagt alleføderale, provinsielle og kommunale lover.
  Ugyldig der det er forbudt.

  INGEN KJØP NØDVENDIG

  1. Konkurransesponsor: Konkurransen er sponset av Harley-Davidson Canada LP (den "Konkurransesponsor”).

  Denne konkurransen kjøres i samsvar med disse reglene, med forbehold om endringer av konkurransesponsorensom tillatt av QuebecRégie des alcools, les kurser et des jeux(den "regi”). Deltakere må overholde disse reglene, og ved å delta i konkurransen vil de bli ansett for å ha mottatt og forstått reglene.

  2. Konkurranseperiode: Konkurransen starter klokken 12:00:00 Eastern Daylight Time (“EDT”) 1. september 2021 og fortsetter til 17.00:00 EDT 30. september 2021 («Konkurranseperiode”).

  3. Valgbarhet: Konkurransen er kun åpen for lovlige innbyggere i Canada, som er minst 18 år på tidspunktet for deltakelse i konkurransen (hver en "Deltaker”). Ansatte, representanter, forhandlere og agenter for konkurransesponsoren, Bond Brand Loyalty Inc. (“Knytte bånd”), som fungerer som agent for konkurranseadministratoren, og deres respektive overordnede og tilknyttede selskaper, konkurranseleverandører og dommere, og umiddelbare familiemedlemmer til en slik person (uansett hvor de bor) eller de som slike personer er hjemmehørende hos er ikke kvalifisert til å delta i konkurransen. Påmeldinger er begrenset til kun enkeltpersoner; kommersielle foretak og forretningsenheter er ikke kvalifisert til å delta i konkurransen.

  4. Mindreårige:Alle deltakere som er mindreårige i deres provins eller territorium må innhente tillatelse fra sine foreldre eller verge for å delta i konkurransen. I slike tilfeller vil forelderen eller den juridiske vergen anses å være deltakeren som må overholde alle konkurransekravene som er angitt her, og som kan akseptere premien (definert her) på vegne av den mindreårige vinneren.

  5. Slik går du inn:Ingen kjøp nødvendig. I løpet av konkurranseperioden, besøkhttps://harleyheroes.caeller finn og skann QR-koden på Harley-Davidson-skiltingen på stedet ved ethvert Fuel Good Tour-arrangement og fyll ut all nødvendig informasjon, inkludert årsaken til å nominere frontlinjen eller den essensielle arbeideren på konkurransens påmeldingsskjema og klikk send. Alle bidrag blir konkurransesponsorens eiendom og vil ikke bli returnert. Begrens én (1) påmelding per kalenderdag, opptil maksimalt tretti (30) påmeldinger per deltaker.

  Hvis identiteten til en deltaker er bestridt, vil den autoriserte kontoinnehaveren til e-postadressen som ble oppgitt på tidspunktet for påmelding anses å være deltakeren. Personen som er tildelt e-postadressen for domenet knyttet til den innsendte e-postadressen, anses som den autoriserte kontoinnehaveren. En valgt deltaker kan bli bedt om å fremlegge bevis på at han/hun er den autoriserte kontoinnehaveren av e-postadressen knyttet til den valgte oppføringen. Alle oppføringer må sendes fra en gyldig e-postkonto som kan identifiseres ved omvendt domenenavnsøk. Den eneste bestemmende tiden for mottak av en gyldig påmelding i denne konkurransen vil være konkurranseservermaskinen(e).

  Konkurransesponsoren forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å diskvalifisere enhver person som oppdages: (i) å tukle med påmeldingsprosessen eller driften av konkurransen; (ii) å handle i strid med reglene; (iii) å opptre på en usportslig eller forstyrrende måte; eller (iv) å delta i annen støtende oppførsel som setter integriteten og/eller administrasjonen av konkurransen i fare, noe som skal avgjøres etter konkurransesponsorens eget skjønn.

  6. Premie: Det er én (1) premie tilgjengelig for å vinnes i Canada, bestående av:

  - Én (1) tur for én (1) vinner og én (1) gjest til JW Marriot The Rosseau Muskoka for et opphold på totalt tre (3) netter og fire (4) dager

  - Overnatting inkluderer ett (1) standard studiorom

  - Premien inkluderer én (1) flybillett tur/retur til Toronto (Pearson) for to (2) personer

  - Premien inkluderer enveis sedantransport, basert på en (1) sedan for to (2) personer med møte og hilse assistanse ved porten og en (1) enveis sedantransport, basert på en (1) sedan for to (2) folk tilbake til flyplassen

  - Premien inkluderer frokost, lunsj og middagsgodtgjørelse i totalt fire (4) dager

  - (sammen, "Premie”).

  Omtrentlig utsalgsverdi av premien er CAD$7 380,70. Hvis, på det tidspunktet en premie innløses eller tildeles, den faktiske gjeldende utsalgsprisen for premien er mindre enn den omtrentlige utsalgsverdien som er angitt i reklame- og kampanjemateriell, og/eller i disse reglene, vil ikke premievinneren ha rett til å noen forskjell.

  Vinneren vil være eneansvarlig for alle andre tilfeldige kostnader og utgifter knyttet til premien som ikke er nevnt ovenfor, inkludert, men uten begrensning, internettkostnader, personlige utgifter osv. Konkurransesponsoren vil ikke bli holdt til å dele ut flere premier enn som angitt. i disse reglene.

  Konkurransesponsoren påtar seg intet ansvar for kansellerte, forsinkede, suspenderte eller omplanlagte arrangementer av noen som helst grunn utenfor dens kontroll, og prisvinneren vil ikke bli refundert for noen del av premien som kan bli utilgjengelig. Konkurransesponsoren forbeholder seg retten til å kansellere eller avslutte tildelingen av prisen eller en hvilken som helst del av en pris i tilfelle prisvinneren engasjerer seg i upassende eller forstyrrende oppførsel, eller oppførsel med den hensikt å irritere, misbruke, true eller trakassere andre personer. .

  7. Premiebytte:Enhver premie er ikke-utskiftbar, ikke-overførbar, ikke-refunderbar, har ingen kontantovergivelsesverdi og må aksepteres som tildelt uten erstatninger. Konkurransesponsoren forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å erstatte og/eller modifisere enhver premie med (a) premie(r) av samme eller større verdi uansett årsak.

  8. Vinnerbestemmelse: Ett (1) bidrag vil bli valgt ved å bedømme blant alle kvalifiserte bidrag av Bond & Harley-Davidson Canada LP 11. oktoberth2021 kl. 12:00 EDT på 6900 Maritz Drive Mississauga, Ontario. En representant for Bond vil kontakte den eller de potensielle vinnerne via telefon eller e-post innen én (1) virkedag etter den tilfeldige trekningen (“Vinnervarsel”). Hvis en potensiell vinner(e) ikke kan kontaktes innen én (1) virkedager etter det første forsøket på å kontakte (inkludert unnlatelse av å svare på vinnervarselet) eller, hvis de blir kontaktet, ikke gjør krav på premien,eller ikke oppfyller alle konkurransebetingelsene som er beskrevet i disse reglene, vil den eller de potensielle vinnerne bli diskvalifisert og mister premien,og en annen deltaker kan trekkes tilfeldig ut blant alle gjenværende kvalifiserte bidrag som en representant for obligasjonen vil forsøke å kontakte, og som vil bli diskvalifisert på samme måte. Denne prosessen vil fortsette inntil det er tatt kontakt med en potensiell vinner(e) som oppfyller konkurransekravene eller til det ikke er flere kvalifiserte påmeldinger, avhengig av hva som kommer først. Konkurransesponsoren er ikke ansvarlig for mislykkede forsøk på å varsle en valgt deltaker. Ved tap av premien gis ingen kompensasjon. Begrens én (1) premie per person. Sjansene for å vinne er utelukkende avhengig av det totale antallet mottatte kvalifiserte bidrag.

  9. Premieutdeling: Når premien er bekreftet som vinner, sendes den tilvinnere via e-posteller dørstokklevering Vinneren bærer all risiko for tap eller skader på premier etter levering.

  Konkurransesponsoren eller tilknyttede selskaper påtar seg intet ansvar for e-post eller levering som ikke kan leveres uten videresendingsadresse. Konkurransesponsoren eller tilknyttede selskaper påtar seg ikke noe ansvar for premien etter at den er sendt. Konkurransesponsoren og alle tilknyttede selskaper gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag angående premiene. Uavhentede premier vil ikke bli tildelt. Unnlatelse av å løse inn en premie (eller premiedel) vil føre til tap av premien og ubrukte deler av premien har ingen kontantverdi.

  10. Vinnerbetingelser:For å bli erklært som vinner, må en valgt deltaker først: (i) ha overholdt, overholde og fortsette å overholde reglene; (ii) svare riktig, uten hjelp, på et tidsbegrenset, matematisk ferdighetstestingsspørsmål som skal administreres av Bond via skjemaet for kvalifikasjonserklæring og frigivelse; og (iii) signere og returnere en erklæring om kvalifisering og frigivelse innen en spesifisert tidsperiode.Hvis vinneren er mindreårig i hans/hennes provins eller territorium på tidspunktet for vinnervalget, må forelderen eller den juridiske vergen også fylle ut og signere erklæringen og frigivelsesskjemaet.

  11. Gjestebetingelser:Hver gjest som bor sammen med vinneren og har til hensikt å eller faktisk deltar i en premierelatert aktivitet, vil også bli pålagt å signere og returnere et erklærings- og frigivelsesskjema innen en spesifisert tidsperiodebekrefte overholdelse av, og samtykke til å være bundet av, disse reglene og frigi konkurransesponsoren, obligasjonen, konkurransesponsoren, dens reklame- og reklamebyråer, deres tilknyttede selskaper og respektive direktører, offiserer, eiere, partnere, ansatte, agenter, forhandlere, representanter , etterfølgere og alle andre tilknyttede selskaper fra ethvert ansvar som oppstår fra deres deltakelse i konkurransen, premien eller premierelaterte aktiviteter. Hvis noen av vinnerens utvalgte gjester er under myndig alder i provinsen eller territoriet de bor i, må uttrykkelig samtykke innhentes fra en slik mindreårig gjests forelder eller juridiske verge for å delta i premien. I slike tilfeller må gjestens foreldre eller foresatte også signere og returnere erklærings- og frigivelsesskjema.

  12. tukling:Alle bidrag som er ufullstendige, uleselige, skadede, uregelmessige, har blitt sendt inn på ulovlig vis, eller som ikke er i samsvar med eller tilfredsstiller noen betingelse i reglene, kan bli diskvalifisert av konkurransesponsoren.Konkurransesponsor tar intet ansvar for tapte, stjålne, forsinkede, skadede, feildirigerte, sene eller ødelagte bidrag, typografiske eller andre produksjonsfeil, eller eventuelle feil eller utelatelser i trykking eller reklame relatert til denne konkurransen.Ethvert forsøk fra en deltaker på å få mer enn det angitte maksimale antallet påmeldinger ved å bruke flere/forskjellige navn, e-postadresser, identiteter, registreringer og pålogginger, eller andre metoder vil annullere vedkommendes påmeldinger og kvalifisering til å vinne premien og at deltakeren vil bli diskvalifisert fra konkurransen og, etter konkurransesponsorens eget skjønn, enhver av konkurransesponsorens andre kampanjer. Enhver bruk av robotbaserte, repeterende, automatiske, programmerte eller lignende påmeldingsmetoder eller agenter (inkludert, men ikke begrenset til, konkurransepåmeldingstjenester) vil annullere alle påmeldinger fra den deltakeren.

  Konkurransesponsor påtar seg intet ansvar for svikt på Internett eller nettsiden under konkurransen, for eventuelle problemer eller teknisk funksjonsfeil på telefonnettverk eller linjer, online-datasystemer, servere, tilgangsleverandører, datautstyr, programvare, svikt i e. -e-post eller trafikkbelastning på Internett eller på et hvilket som helst nettsted, eller en kombinasjon av dette, inkludert skade eller skade på en deltakers eller andre personers datamaskin relatert til eller som følge av å spille eller laste ned materiale i kampanjen. Ethvert forsøk på bevisst skade et nettsted eller å undergrave den legitime driften av denne konkurransen er et brudd på straffeloven og sivile lover. Skulle et slikt forsøk gjøres, forbeholder konkurransesponsoren seg retten til å søke rettsmidler og erstatning i den fulle utstrekning loven tillater, inkludert straffeforfølgelse.

  13. Endring/Oppsigelse: Med forbehold om gjeldende lov, og godkjenning fra Regien, forbeholder konkurransesponsoren seg retten til, etter eget skjønn og uten ansvar, å avslutte eller suspendere konkurransen helt eller delvis, eller endre reglene for konkurransen når som helst uten varsel, hvis svindel, tekniske feil inkludert nettverksserver eller maskinvarefeil, virus, feil, feil i programmering eller kommunikasjon eller andre feil eller andre årsaker utenfor konkurransesponsorens kontroll som ødelegger administrasjonen, integriteten eller sikkerheten til konkurransen. Konkurransen eller hvis en annen faktor forstyrrer gjennomføringen av denne konkurransen som forutsatt i disse reglene, eller av andre grunner etter konkurransesponsorens eget skjønn. I slike tilfeller kan konkurransesponsoren, etter eget skjønn, velge å velge (en) vinner(e) via tilfeldig trekning blant alle kvalifiserte bidrag mottatt frem til tidspunktet for kansellering, avslutning, endring eller suspensjon.

  14. Personvern: Konkurransesponsoren samler inn personopplysninger om deltakere med det formål å administrere denne konkurransen og, hvis en deltaker skulle velge det, for å kommunisere med deltakere om konkurransesponsorens produkter/tjenester/tilbud. Å samtykke til å motta slik kommunikasjon er valgfritt og trenger ikke å godkjennes for å være kvalifisert til å delta i denne konkurransen og forbedrer ikke sjansene dine for å vinne noen premie. Deltakere som ikke ønsker å motta annen informasjons- eller markedsføringskommunikasjon fra konkurransesponsoren, bør angi dette når de deltar i konkurransen. Se personvernreglene for konkurransesponsorer på https://www.harley-davidson.com/ca/en/footer/utility/privacy-policy.htmlfor informasjon om retningslinjene for å opprettholde personvernet og sikkerheten til brukerinformasjon.

  15. Publisitet:Ved å akseptere en premie godtar vinneren at konkurransesponsoren og dens respektive utpekte kan bruke deres navn, fotografier, videoer, bilde, bostedsby, biografisk informasjon, premieinformasjon og/eller uttalelser om denne konkurransen for reklame- og/eller publisitetsformål i alle medier (nå eller heretter kjent) over hele verden, til evig tid uten kompensasjon, varsel eller tillatelse, med mindre annet er forbudt ved lov.

  16. Frigjøring og ansvar: Ved å delta i denne konkurransen frigir og holder deltakerne for alltid konkurransesponsoren, dens reklame- og salgsfremmende byråer (inkludert, uten begrensning, Bond), deres tilknyttede selskaper og respektive direktører, ledere, eiere, partnere, ansatte, agenter, forhandlere, representanter, for alltid uskadelig. etterfølgere og overdrar fra enhver og alle skader, skader, død, tap eller ansvar for person eller eiendom, helt eller delvis, direkte eller indirekte, på grunn av å delta i konkurransen, aksept, besittelse, bruk eller misbruk av Premie, eller mens du forbereder og/eller deltar i en konkurranse og/eller premierelatert aktivitet.

  17. Bygging:Alle spørsmål og spørsmål angående konstruksjon, gyldighet, tolkning og håndhevbarhet av disse reglene, eller rettighetene og forpliktelsene til deltakere og konkurransesponsoren i forbindelse med konkurransen, skal styres av, og tolkes i samsvar med, lovene i provinsen of Ontario uten å gi effekt til lovkonfliktens regler og bestemmelser. Alle deltakere samtykker til jurisdiksjonen og spillestedet til provinsen Ontario. Alle deltakere samtykker uttrykkelig i at domstolene i Ontario skal ha enejurisdiksjon over enhver tvist eller rettstvist som oppstår fra eller relatert til denne konkurransen og samtykker i å underkaste seg lovene til og jurisdiksjonen til de føderale domstolene i Canada og provinsdomstolene i provinsen Ontario, og frafaller herved jurisdiksjonen til enhver annen domstol som nå eller i fremtiden kan anses som kompetent uansett grunn. Lokalet skal kun være Toronto, Ontario.

  Ugyldigheten eller umuligheten av å håndheve noen bestemmelse i disse reglene skal ikke påvirke gyldigheten eller håndhevbarheten til noen annen bestemmelse. Hvis det fastslås at en bestemmelse er ugyldig eller på annen måte ikke kan håndheves, skal disse reglene tolkes i samsvar med deres vilkår som om den ugyldige eller uhåndhevbare bestemmelsen ikke var inneholdt deri.

  18. Quebec: Enhver rettstvist som respekterer gjennomføringen eller organiseringen av en publisitetskonkurranse kan sendes til Regie for en kjennelse. Enhver rettstvist som gjelder tildelingen av en premie kan sendes til Regie kun med det formål å hjelpe partene med å nå et forlik.

  19. Språk: I tilfelle avvik eller inkonsekvens mellom den engelskspråklige versjonen og den franskspråklige versjonen av disse reglene, skal den engelske versjonen råde, styre og kontrollere.

  20. Sosiale medieplattformer:Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med Twitter, Facebook eller Instagram. Du forstår at du gir informasjonen din til konkurransesponsoren og ikke til Twitter, Facebook eller Instagram. Twitter, Facebook og Instagram er fullstendig fritatt for ethvert ansvar fra hver deltaker i denne konkurransen. Eventuelle spørsmål, kommentarer eller bekymringer om konkurransen må rettes til konkurransesponsoren og ikke Twitter, Facebook eller Instagram.

 19. $75 USD / $100 CAD-kupong gyldig hos deltakende amerikanske og kanadiske H-D-forhandlere for kjøp av ekte H-D-deler og -tilbehør og generelle varer.

  Det private kampanjetilbudet er kun gyldig for kunden som er nevnt i dette tilbudet og kan ikke overføres bortsett fra til ektefellen, samboeren eller barnet som bor i samme husstand som kunden oppgitt i tilbudet (må være samme bostedsadresse). Tilbudet er gyldig ved kjøp av ekte H-D-deler og -tilbehør og generelle varer kun gjort på eller mellom 27. desember 2021 til og med 31. mars 2022.

  Kupongen på $75 USD / $100 CAD kan ikke brukes mot forskuddsbetalingen på en motorsykkel, må brukes innen 31. mars 2022, kan brukes på nåværende kundebestillinger som er på restordre, men er ikke tilgjengelig på tidligere kjøp, fremtidige motorsykkelbestillinger, eller innskudd utenfor salgsperioden. Begrens én $75 USD / $100 CAD-kupong per 2021 Pan America og Pan America Special motorsykkel hos autoriserte Harley-Davidson-forhandlere. Harley-Davidson og/eller forhandler er ikke ansvarlig for tapte eller stjålne tilbudskoder. Tilbudet kan endres når som helst uten varsel. Ugyldig der det er forbudt eller begrenset ved lov. Kan ikke løses inn mot kontanter eller tilsvarende kontanter og kan ikke refunderes.

  Kampanjen utløper 31. mars 2022

 20. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på brukte Harley-Davidson®-motorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 7,59 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-Davidson® Extended Service Plan og kun for en periode på opptil 84 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en brukt 2020 Road King®-modell i Vivid Black, med en MSRP på $23 699 og valgfri Harley-Davidson® Extended Service Plan-kostnad på $1 004 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $22 520,70, over 84 måneder med en 7,59 % rente som resulterer i månedlige betalinger på $340,90. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidson®-forhandler for detaljer.

 21. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på brukte Harley-Davidson®-motorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 3,99 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-Davidson® Extended Service Plan og kun for en periode på opptil 60 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en brukt 2021 Harley-Davidson® Iron 883™-modell i svart denim, med en MSRP på $11 499 og valgfri Harley-Davidson® Extended Service Plan-kostnad på $719 for 36 måneder, 10 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $10 996,20 over 6 måneder med en rate på 3,99 % som resulterer i månedlige betalinger på $202,46. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidson®-forhandler for detaljer.

 22. Finansieringstilbud kun tilgjengelig på brukte Harley-Davidson® Street motorsykkelmodeller finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. Tilbudet på 3,99 % er kun tilgjengelig for kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-Davidson® Extended Service Plan og kun for en periode på opptil 60 måneder. Satsen vil variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel en brukt 2020 Harley-Davidson® Street™ 500-modell i svart denim, med en MSRP på $6 999 og valgfri Harley-Davidson® Extended Service Plan-kostnad på $719 for 36 måneder, $500 forskuddsbetaling og finansiert beløp på $10 996,20 over 60 måneder med en rate på 3,99 % som resulterer i månedlige betalinger på $132,90. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. Satsen beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se en Harley-Davidson®-forhandler for detaljer.

 23. Kunder som fullfører et provinsgodkjent ridekurs på tre hjul er kvalifisert for refusjon på opptil $400 hvis de kjøper en ny 2023 Harley-Davidson Trike to måneder før (60 dager) eller opptil to måneder etter (60 dager) kursgjennomføring . Alle tilsvarende provinsielle krav for å fullføre et Trike-treningskurs må oppfylles, inkludert nødvendig kunnskap og/eller veiprøver. Kontakt din lokale forhandler for fullstendige vilkår og betingelser.

 24. Forbrukervilkår og -betingelser

  $50 USD / $50 CAD Tilbudskode gyldig hos deltakende amerikanske og kanadiske H-D-forhandlere for kjøp av ekte H-D-deler og -tilbehør.

  Det private kampanjetilbudet er kun gyldig for kunden som er nevnt i dette tilbudet og kan ikke overføres bortsett fra til ektefellen, samboeren eller barnet som bor i samme husstand og på samme bostedsadresse som kunden oppgitt i tilbudet. Tilbudet er gyldig ved kjøp av ekte H-D-deler og -tilbehør og generelle varer kun gjort på eller mellom 1. august 2022 til 30. september 2022 ("salgsperioden") hos en H-D-forhandler.

  Tilbudskoden på $50 USD / $50 CAD kan ikke brukes mot forskuddsbetalingen på en motorsykkel, må brukes innen 30. september 2022, og er ikke tilgjengelig for tidligere kjøp, fremtidige motorsykkelbestillinger eller innskudd utenfor salgsperioden . Begrens én tilbudskode på $50 USD / $50 CAD per 2021 eller 2022 Harley-Davidson motorsykkel kjøpt hos autoriserte Harley-Davidson-forhandlere. Det er kun engangsbruk. Harley-Davidson og/eller forhandler er ikke ansvarlig for tapte eller stjålne tilbudskoder. Tilbudet kan endres av Harley-Davidson når som helst uten varsel. Ugyldig der det er forbudt eller begrenset ved lov. Kan ikke løses inn mot kontanter eller tilsvarende kontanter og kan ikke refunderes.

  Kampanjen utløper 30. september 2022.

  FORHANDLER: Gå gjennom landingssiden for P&A-tilbudskoden på H-Dnet for vilkår og betingelser for kampanjen.

 25. Finansieringstilbud tilgjengelig fra deltakende forhandlere kun på utvalgte nye 2023 og 2022 Harley-Davidson®-motorsykler finansiert gjennom Harley-Davidson Financial Services Canada (HDFSC) og er underlagt kredittgodkjenning. Harley-Davidson® CVO™-modeller, jubileumsmodeller, Icons og Entusiast-utgaver, Trikes og 2023 Break-Outs er ekskludert. Ikke alle søkere vil kvalifisere seg. 3,99 % APR-tilbud er tilgjengelig på nye Harley-Davidson®-motorsykler til kunder med høy kredittnivå hos HDFSC som også kjøper Harley-Davidson® Extended Service Plan og kun for en periode på opptil 60 måneder. Satsen kan variere basert på søkerens tidligere kredittresultat og lånets løpetid. For eksempel, en ny 2023 Nightster®-motorsykkel i Vivid Black med en MSRP på $16 499 og valgfri Harley-Davidson® Extended Service Plan-kostnad på $1529 for 36 måneder, 0 % forskuddsbetaling og finansiert beløp på $16 225,25, 60-måneders tilbakebetalingstid, og 3,99 % APR gir månedlige betalinger på 298,74 USD. I dette eksemplet er kunden ansvarlig for gjeldende skatter, eiendomsrett, lisensavgifter og eventuelle andre avgifter eller avgifter på salgstidspunktet. ÅOP beregnes etter enkel rentemetode. Gjelder ikke sammen med andre tilbud. Kunden må motta levering innen 30. september 2023. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Forhandlers deltakelse kan variere. Finansieringstilbud kan endres eller kanselleres når som helst. Se din Harley-Davidson®-forhandler for detaljer.

 26. FINN DEN ENE Salgsarrangementet

  $1500, $1750, $2000 eller $3000 innbyttekreditt på utvalgte Grand American- og Adventure Touring-motorsykler, Sportster S og Street Bob gyldig hos deltakende Harley-Davidson®-forhandlere i Canada. Tilbudet gjelder for kjøp av utvalgte nye, uten navn 2022 eller 2023 Harley-Davidson® Grand American Touring eller Adventure Touring motorsykkel, Sportster S og Street Bob tilgjengelig og på lager hos deltakende H-D-forhandlere mellom 1. august 2023 og 30. september 2023. Touring modellene FLHFB, FLHTKANV, FLHXSANV og FLTRXSANV er ekskludert. Harley-Davidson® Trikes, CVO™, Police Duty, Anniversary, Icons og Fast Johnnie Enthusiast-modeller er ekskludert. Tilbudet er ikke gyldig på tidligere kjøpte motorsykler.Tilbudet kan ikke kombineres med FIND THE ONE Sales Event Purchase Credit-tilbudet. Kvalifisert innbytte av motorsykkel og kjøp av kvalifisert motorsykkel må gjøres hos samme deltakende forhandler. Alle innbytter er underlagt standardretningslinjer, regler og forskrifter for deltakende forhandlere. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Tilbudet kan endres når som helst uten varsel. Ugyldig der det er forbudt eller begrenset ved lov. Forhandlers deltakelse kan variere. Ytterligere restriksjoner gjelder, se din Harley-Davidson®-forhandler for detaljer.

 27. FINN DEN ENE Salgsarrangementet

  $1000, $1250 eller $1750 insentiv på utvalgte Grand American- og Adventure Touring-motorsykler, Sportster S og Street Bob gyldig hos deltakende Harley-Davidson®-forhandlere i Canada. Kjøpskreditt er basert på den kjøpte Harley-Davidson®-modellen. Tilbudet gjelder for kjøp av utvalgte nye, uten navn 2022 eller 2023 Harley-Davidson® Grand American Touring eller Adventure Touring motorsykkel, Sportster S og Street Bob tilgjengelig og på lager hos deltakende H-D-forhandlere mellom 1. august 2023 og 30. september 2023. Touring modellene FLHFB, FLHTKANV, FLHXSANV og FLTRXSANV er ekskludert. Harley-Davidson® Trikes, CVO™, Police Duty, Anniversary, Icons og Fast Johnnie Enthusiast-modeller er ekskludert. Tilbudet gjelder ikke tidligere kjøpte motorsykler.Tilbudet kan ikke kombineres med FIND THE ONE Sales Event Trade-In Credit-tilbudet. Andre vilkår, betingelser og begrensninger kan gjelde. Tilbudet kan endres når som helst uten varsel. Ugyldig der det er forbudt eller begrenset ved lov. Forhandlers deltakelse kan variere. Ytterligere restriksjoner gjelder, se din Harley-Davidson®-forhandler for detaljer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 06/01/2024

Views: 6009

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.