13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (2023)

Sist oppdatert den7. februar 2022 avKate Storm

Herlige vingårder, glitrende elver og idylliske utsikter er ikke de eneste grunnene til å besøke Hill Country! De beste byene i Texas Hill Country er like varierte som de er interessante, med mye historie, naturlig skjønnhet og morsomme ting å gjøre.

Enten det er din første tur til Hill Country eller du har bodd her hele livet, er disse små byene i Texas Hill Country en fryd å besøke.

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (1)

Noen lenker i dette innlegget kan være tilknyttede lenker. Hvis du foretar et kjøp via en av disse lenkene, kan vi tjene en liten provisjon uten ekstra kostnad for deg. Vennligst se våravsløringspolitikkfor flere detaljer.

Vakre Texas Hill Country Towns

Fredericksburg

Uten tvil er Fredericksburg den mest kjente Hill Country-byen i Texas!

LES NESTE4 Fantastiske reiseplaner for Texas Hill Country Road Trip

Kjent for sin tyske arv, fremtredende beliggenhet langs Wine Road 290 (aka dens mange vingårder), mange festivaler og nærhet til andre Hill Country-favoritter som Luckenbach,Enchanted Rock, ogOld Tunnel State Park, Fredericksburg er en av de absolutt beste TX Hill Country-byene å besøke.

Mens du er der, sørg for å unne deg noen vinsmakinger, nyt shopping på Main Street, bo ien sjarmerende seng og frokost, og spis i det minste ett måltid som er verdt tysk mat!

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Fredericksburg!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (2)

Boerne

Boerne ligger like utenfor San Antonio, og er ikke bare en av debeste dagsturer fra San Antonio, men en av de kuleste byene i Hill Country!

LES NESTE25 Fantastiske ting å gjøre i Texas Hill Country

Kjent for (som Fredericksburg) sin tyske arv, vingårder og shopping (i dette tilfellet den idylliske Hill Country Mile), har Boerne også noen avkuleste grotter i Texas, inkludert Cascade Caverns og Cave Without a Name.

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Boerne!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (3)

Wimberley

Wimberley ligger akkurat der Blanco-elven møter Cypress Creek i Texas Hill Country, og er en av de beste Hill Country-byene i Texas for de som leter etter en svømmetur.

Den nærliggendeBlått hullogJakobs brønnbegge trekker til seg mange besøkende i håp om å slå Texas-varmen, men hvis du besøker, sørg for å også for å utforske Wimberleys fantastiske kunst- og musikkscener, inkludert de mange lunefulle malte støvelskulpturene du finner rundt i byen.

LES NESTE21 Beste Austin-svømmehull i (+ nær) byen

For en utrolig utsikt over Hill Country i bytte for svært liten innsats, ikke gå glipp av klatringGamle Baldymens du er i Wimberley!

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Wimberley!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (4)

Llano

Kjør motorvei 71 fra Austin til Llano (eller i nærhetenBurnet) i april, og du kan bare finne noen av de vakreste bluebonnet-lappene i Texas!

Bluebonnets er imidlertid ikke den eneste grunnen til å besøke.

LES NESTE13 Forbløffende Texas Hill Country State Parks å besøke

Llano er fullpakket med uventede ting å gjøre, inkludert å se ørnene som hekker i nærheten, spasere over den gangbare Roy B. Inks-broen som krysser Llano-elven, og besøke Shakedown Street, en bakgate-slash-musikk-arena dekorert med Grateful Dead -veggmalerier med tema.

Enchanted Rock State Natural Area og Inks Lake State Park er også begge tilgjengelige fra vakre Llano.

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Llano!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (5)

Luckenbach

Med en befolkning på bokstavelig talt 3 personer, er Luckenbach, Texas, mer et musikksted enn en by i disse dager - men til tross for sin minimale størrelse, er det vel verdt et besøk!

Luckenbachs historiske postkontor er nå en gavebutikk, men det er fortsatt et av de mest populære fotostedene i Texas.

LES NESTEFall i Texas: 10 fantastiske høstløvdestinasjoner (+ tips!)

Og enten du stikker innom en tilfeldig tirsdag ettermiddag eller en fredagskveld, vil du garantert nyte litt levende musikk mens du slapper av i skyggen av levende eik mens du er der.

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Luckenbach!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (6)

Dryppende fjærer

Hjem til den berømte Hamilton Pool Preserve, mange vingårder og destillerier, og noen av Texas' vakreste Hill Country bryllupssteder, Dripping Springs ga seg selv kallenavnet "Gateway to the Hill Country" med god grunn!

LES NESTE Austin til Fredericksburg Road Trip: Hvor å stoppe + tips!

Mens du utforsker Dripping Springs, husk å sjekke ut Tillies, en vakker restaurant som ligger i et tidligere vietnamesisk tinghus som ble importert til Texas, sjarmerende Mercer Street med sine butikker og restauranter, Dr. Pound Farmstead, og – min personlige favoritt – Texas Hill Country Olive Oil Co., hvor du kan hente lokal Texas olivenolje (det er deilig og vi har noe tilgjengelig i pantryet vårt til enhver tid).

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Dripping Springs!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (7)

Blanco

Som lavendelhovedstaden i Texas er Blanco kjent for sinvakre lavendel gårderog tilsvarendefestivaldet skjer hver sommer – men det er ikke den eneste grunnen til å planlegge et besøk til Blanco!

Andre attraksjoner inkluderer å ta en svømmetur i Blanco State Park og spise på Old 300 BBQ (jeg elsker Sam Houston sandwich, personlig).

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Blanco!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (8)

Johnson City

En vingård som ligger i et slott, en av de vakreste utstillingene av julelys i Texas, og Johnson Settlement (komplett med noen langhorn) hvor president Johnsons besteforeldre opprinnelig slo seg ned i Texas er bare noen av de herlige tingene du vil finn i Johnson City!

LES NESTE25+ Beste småbyer i Texas (+ kart for å finne dem!)

Johnson City er en av mine personlige favorittbyer i Hill Country: sentrum er lite, men ganske gangbart, rettshusplassen sjarmerende, antikvitetet rikelig, og beliggenheten – langs Highway 290 og ikke langt fra Pedernales Falls State Park – sublim.

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Johnson City!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (9)

Gruene

Teknisk sett er Gruene ikke en Texas Hill Country-by i seg selv, men snarere et historisk distrikt i byenNew Braunfels.

Det var imidlertid ikke alltid tilfelle, og den dag i dag kommer besøkende fra hele Texas for å nyte Gruene!

LES NEXTubing in Texas: The Ultimate Guide to Floating the River

Gruene er kjent for å være hjemmet til Gruene Hall, den eldste kontinuerlig opererende dansesalen i Texas, og er en Hill Country-favoritt blant både lokalbefolkningen og besøkende.

Denne lille byen er både skyggefull og gangbar (begge enorme gevinster i sentrale Texas), og fullpakket med butikker, restauranter (Gristmill, som ligger i en gammel bomullsgin med utsikt over elven, er blant de beste), og tilgang til rør på Guadalupe-elven.

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Gruene!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (10)

Lockhart

Som grillhovedstaden i Texas er det én regel for å besøke Lockhart: kom veldig sulten.

Fra det øyeblikket du ankommer byen, er Black's Barbecue, Kreuz Market, Smitty's Market og Chisholm Trail BBQ klare til å konkurrere om oppmerksomheten din!

LES NESTE35+ beste steder å besøke i Texas (kule feriesteder!)

Hvis du kan svinge den, inkluderer den perfekte dagsturen til Lockhart toTexas grillstopp (lettere sagt enn gjort – spør meg hvordan jeg vet det) og en spasertur rundt i sentrum.

I tillegg til sin grillberømmelse, er Lockhart også kjent for å ha en av de vakreste historiske tinghusene i Texas!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (11)

Marble Falls

Marble Falls, som ligger ved bredden av Lake Marble Falls (som ikke er basert på marmor i det hele tatt, men den klassiske kalksteinen fra Texas), er en sjarmerende by i Hill Country perfekt for både friluftsentusiaster og de som håper å treffe de små. men-nydelig sentrum.

Hvis du er på besøkunder bluebonnet-sesongen, ikke gå glipp av Bluebonnet House langs 281, et forlatt gårdshus i byen som kan skilte med et vakkert felt med bluebonnets foran seg om våren.

LES NESTE17 Wildly Romantic Getaways i Texas

Også, uavhengig av årstiden, ikke forlat byen uten å prøve en bit pai fra Blue Bonnet Cafe, som serverer noen av de beste paiene i Texas!

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Marble Falls!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (12)

Drivved

Det lille, ikke-inkorporerte samfunnet Driftwood kan være spredt (du finner ikke et sjarmerende sentrum her), men det er fortsatt blant de beste småbyene i Hill Country å besøke!

Hjem til berømte Salt Lick BBQ, dens andel av vinprodusenter, en pittoresk, historisk Texaco-stasjon som gjør et fantastisk Hill Country-foto, og mer, Driftwood er en fryd å utforske.

LES NEXTexas handelsdager: 12 kuleste loppemarkeder i Texas (+ tips!)

Det er også klemt mellom Austin og Dripping Springs, noe som gjør Driftwood veldig praktisk å besøke.

Sjekk ut vår guide tilbeste ting å gjøre i Driftwood!

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (13)

Bandera

Den selverklærte Cowboy Capital of the World er definitivt verdt å sjekke ut når du utforsker sentrale Texas!

Hvis du leter etter et flott sted å ta en ettermiddagstur eller til og med tilbringe en hel helg på en ranch (definitivt enTexas bøttelisteelement for både texanere og besøkende), da er Bandera TX Hill Country-byen for deg.

LES NESTE13 (For det meste) Forlatte spøkelsesbyer i Texas (+ kart!)

Banderas koselige sentrum er også hjemsted for mange restauranter og et overraskende antall uavhengige museer, noe som sikrer at du finner mange ting å gjøre både på og utenfor ranchen.

Kart over vakre byer i Hill Country

13 uforglemmelige Texas Hill Country Towns å besøke (+ kart) (14)

FAQs

What is the best Texas Hill Country Town to live? ›

Travel + Leisure magazine has given its seal of approval to four Hill Country communities as being among eight of the best small towns in Texas. In a list published July 28, the magazine lauds Bandera, Dripping Springs, Johnson City, and Wimberley, offering vignettes of the Hill Country towns.

What is the largest town in the Texas Hill Country? ›

San Antonio. The biggest city in Hill Country Texas is San Antonio, full of culture, food, and Texas history.

Where in Texas is the best place to retire? ›

Austin ranks #1 as the best place to retire in Texas for top-quality health care, a world-class arts scene, and numerous recreation options. Retirees are streaming into the Lone Star state.

What part of Texas is nice to live? ›

Best Places to Live in Texas — FAQ

A: As of May 2023, Niche lists Cinco Ranch, a suburb of Houston, as the #1 place to live in Texas. However, Austin, Houston, and Dallas-Fort Worth have all become top Texas cities to move to, according to PODS moving trends data for 2022 and 2023.

Is it expensive to live in Texas Hill Country? ›

Hill Country Village's housing expenses are 33% lower than the national average and the utility prices are 6% lower than the national average. Transportation expenses like bus fares and gas prices are 16% lower than the national average.

Is Hill Country Texas a good place to live? ›

Climate is good: The Texas Hill Country towns are blessed with a wonderful climate. Summers are warm without any humidity, which makes the place an enjoyable one to live. You don't get tired when compared to other locations in Texas and America. In addition, natural beauty is in abundance for the entire year.

Why move to Texas Hill Country? ›

People moving to the region for its natural beauty will want to consider their proximity to the crown jewel of the Texas Hill Country: the beautiful Canyon Lake. The many recreational areas up and down its shores provide ample opportunities for hiking, fishing, paddling, camping, and boating.

What is the hilliest town in Texas? ›

The picturesque and historic community of Fort Davis deserves special recognition as the town with the highest elevation in the Lone Star State, 5,050 feet above sea level.

What grows best in Texas Hill Country? ›

The Texas Hill Country falls in gardening zones 8a and 8b, giving gardeners lots of options. The key is knowing what to plant and when. In the summer you'll want to aim for things like beets, mustard, collard greens, and pumpkins as they can take the hot summer heat better than other crops.

What is the most historic small town in Texas? ›

Nestled along the banks of a sleepy stretch of the Colorado River sits Bastrop, “the most historic small town in Texas.” Perched beneath the shade of the Lost Pines, Bastrop moves to the rhythm of the river's gurgle, slow but determined.

Does Texas Hill Country get tornadoes? ›

The chance of earthquake damage in Hill Country Village is about the same as Texas average and is much lower than the national average. The risk of tornado damage in Hill Country Village is lower than Texas average and is about the same as the national average.

What is the most southern Texas town? ›

Brownsville is the southernmost city in Texas. Brownsville is the principal city of the Brownsville–Harlingen Metropolitan Statistical Area, which is part of the larger Brownsville–Harlingen–Raymondville Combined Statistical Area.

Is Texas Hill Country a good place to retire? ›

The Texas Hill Country makes a great retirement destination with its tranquil atmosphere and stunning landscape. Add to that the pleasant weather, first-rate healthcare facilities, and cost-effective living expenses, it's definitely worth looking into!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 14/09/2023

Views: 5459

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.